Pregledi radi izdavanja lekarskih uverenja od sad u ambulanti u Zmaj Ognjena Vuka

Pregledi radi izdavanja lekarskih uverenja od sad u ambulanti u Zmaj Ognjena Vuka

Služba zdravstvene zaštite radnika Doma zdravlja "Novi Sad", odeljenje preventive, gde se obavljaju pregledi radi izdavanja lekarskih uverenja po raznim osnovama, preselila se u objekat "Jovan Jovanović Zmaj", na 4. sprat. 

Služba radi celog dana od 7 do 20 časova, napominje se u saopštenju. 

U toku prepodnevne smene rade se svi pregledi za lekarska uverenja, kao i do sada. U popodnevnim satima mogu se pregledati lica za vozače amatere, upis u srednje škole i fakultete, za držanje i nošenje oružja i drugi.

Moguće je uraditi i druga lekarska uverenja, ako se poseduju rezultati laboratorije (kompletna krvna slika, šećer u krvi i urin) ne stariji od 3 meseca, eventualno RTG pluća.

Periodični i prethodni pregledi za radna mesta sa povećanim rizikom, kao i sistematski lekarski pregledi, rade se u prepodnevnim satima, navodi se na kraju saopštenja koje potpisuje prim. dr sci. med Olesja Nedić, specijalista medicine rada i načelnica Službe zdravstvene zaštite radnika.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Sonja

  pre 41 dan i 6 sati

  A šta su vozači amateri?!

  Oceni komentar:
  0
  4
 • Simana

  pre 40 dana i 7 sati

  Postovanje,zanima me da li moze da se odradi lekarsko uverenje za produzenje vozacke dozvole u poslepodnevnim casovima ili subotom u prepodnevnim..i od koliko do koliko casova ako moze. Unapred Zahvalna

  Oceni komentar:
  0
  2