Preljuba je stopostotna garancija za zarazu korona virusom

Preljuba je stopostotna garancija za zarazu korona virusom

Kulturne i sportske manifestacije nisu još dozvoljene, ali nova mera da će u kafićima i restoranima, u zatvorenim prostorima, radno vreme biti produženo do 23 sata, sigurno nosi sa sobom rizike od većeg broja novozaraženih korona virusom.

Ovo smatra prof. dr Goran Belojević i dodaje da je preljuba tempirana bomba za širenje korona virusa, prenosi B92.net.

Ne postoji mogućnost da se ne zaraze prilikom preljube i to je problem. U kontaktima sa ljudima napolju to nije tolika mogućnost. Ljudi se čuvaju, nose masku, drže distancu, a prilikom intimnih odnosa je to stopostotno, posebno kada to krene u nekontrolisane odnose, lančano i onda se to ne može zaustaviti. Smatram da treba nositi masku i da se to mora regulisati čvršćom uredbom, gde bi se kažnjavalo na licu mesta. Korona virus će trajati do kraja sledeće godine. Koristim se analogijom, španska groznica je trajala dve godine i ne vidim razloga da Kovid-19 ne traje toliko. Možda će vakcina biti efikasna, u šta nisam uveren. Iako bude, biće dostupna samo trećini stanovništva - rekao je dr Belojević.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Preljubnik

  pre 156 dana i 17 sati

  Da li ste Vi doktore uradili recenziju teksta? Predpostavljam da je to tačno ako neko od "preljubnika" je zaražen virusom Covid 19., Jer kako je napisano ispada da svaka preljuba dovodi do zaraze Covidom 19.

  Oceni komentar:
  0
  1