Premijera filma "Nebesa" u četvrtak u bioskopu "Cineplexx Promenada"

Premijera filma "Nebesa" u četvrtak u bioskopu "Cineplexx Promenada"

Neobična filmska alegorija sa elementima crne komedije "Nebesa" reditelja brojnih kultnih filmova Srđana Dragojevića, nakon svetske premijere na festivalu u Lokarnu, biće premijerno prikazana u četvrtak, 18. novembra u bioskopu "Cineplexx Promenada" od 20 časova.

Svečanoj premijeri prisustvovaće i deo autorske i glumačke ekipe filma, a karte su u prodaji na blagajni bioskopa "Cineplexx Promenada".

Film "Nebesa" predstavlja provokativnu filmsku priču koja se bavi izazovima hrišćanstva u post-socijalističkom društvu, ispričana u tri poglavlja, tokom tri dekade savremene istorije. Kroz priče smeštene u 1993. 2001. i 2026. godinu, pratimo šest glavnih junaka čije su sudbine određene BOŽJIM ČUDIMA koja usmeravaju njihove sudbine.

“Nebesa” postavljaju neka od suštinskih pitanja savremenog trenutka: Verujemo li u Hrista ili se klanjamo zlatnom teletu, idolu koga opredmećuje novac, uspeh, konzumerizam, pohlepa? Film koji postavlja brojna pitanja ali ne nudi jednoznačne odgovore, već ostavlja gledaocu slobodu da o njima razmišlja.

Uloge u ovom filmskom ostvarenju poverene su Goranu Navojcu, Kseniji Marinković, Bojanu Navojcu, Nataši Marković, Neli Mihailović, maloj Sani Kostić, Milošu Samolovu, Srđanu Žiki Todoroviću, Raletu Milenkovicu, Nikoli Pejakoviću, Milošu Timotijeviću, Anđelki Prpić, Ani Mandić i drugima.

"Nebesa” su prvi naš film koji je nastao kao koprodukcija svih šest zemalja ex Yugoslavije: Srbije, Hrvatske, Slovenije, Severne Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, uz podrsku ARTE televizije, nemačkog MDM fonda i Euroimage-a.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • U međuvremenu

  pre 189 dana i 17 sati

  Zlatno tele je zamenjeno zlatnim psom.

  Oceni komentar:
  0
  1