Premijerka u Jugovićevu uručila ključeve za 25 stanova pripadnicima snaga bezbednosti

Premijerka u Jugovićevu uručila ključeve za 25 stanova pripadnicima snaga bezbednosti

Ključevi 25 stanova u novosadskom naselju Jugovićevo danas su uručeni porodicama pripadnika snaga bezbednosti, ratnih i vojnih invalida, kao i porodicama poginulih boraca.

Na ceremoniji u Novom Sadu ključeve im je uručila premijerka Ana Brnabić, a reč je o kupcima prvog "paketa" završenih stanova u okviru prve B faze.

Od sutra kreće i uručenje ključeva za ostalih 413 stanova, što znači da će u okviru te faze biti dodeljeno 438 stanova, u tri nove zgrade u naselju Jugovićevo.

Premijerka Ana Brnabić rekla je da je tu zbog njih, treći put u Novom Sadu, nakon polaganja kamena temeljca na početku gradnje i uručenja stanova iz prve A faze, najavljujući da će se uskoro dodeljivati stanovi u Sremskoj Mitrovici.

Uručenju ključeva stanova prisustvovali su ministri odbrane Nebojša Stefanović, pravde Maja Popović, građevinarstva Tomislav Momirović, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, direktor BIA Bratislav Gašić


Premijerka Ana Brnabić danas je, u okviru posete Novom Sadu, obišla radove na izgradnji kanalizacione mreže u Kisaču, koji bi trebalo da budu završeni do kraja godine.

Podsećamo, prvobitno je bilo najavljeno da će danas u Novi Sad i u Kisač doći predsednik Srbije Aleksandar Vučić ali je uskoro ipak objavljeno da će ovim događajima prisistvovati premijerka Brnabić.

Umesto Vučića, sutra u Kisaču i Novom Sadu premijerka Brnabić

Kada će biti useljenje u stanove za pripadnike snaga bezbednosti?

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan