Preminula doktorka Gordana Kozarov

Preminula doktorka Gordana Kozarov

Posle teške bolesti preminula je magistar dr Gordana Kozarov, specijalista ginekologije i akušerstva.

Medicinski fakultet, na kom je stekla i zvanje specijaliste ginekologije i akušerstva završila je u Zagrebu a magistrirala je u Novom Sadu.

Mr sci med dr Kozarov, koja je bila na čelu klinike "Perinatal" u Novom Sadu i šef stručnog tima vantelesne oplodnje, napustila nas je u 63. godini.

Rođena je 1958. u Ćeralijama, u Podravskoj Slatini a 1983. godine je završila je Medicinski fakultet Univerziteta u Zagrebu. Specijalistički ispit iz oblasti ginekologije i akušerstva položila je na istom fakultetu 1991. godine i tada je stekla  zvanje specijaliste ginekologije i akušerstva.

Iste 1991. godine završila je postdiplomske studije iz predmeta Perinatologija i neonatologija, a magistrirala je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu 1995. godine.

Specijalističku delatnost iz oblasti ginekologije, adolescentne ginekologije i akušerstva počela je da obavlja 1992. godine.

Dve godine kasnije, tačnije 1994. osnovala privatnu ginekološku ordinaciju "Perinatal" koja je 1999. godine prerasla u Polikliniku sa specijalističkom ginekološkom delatnošću iz oblasti ginekologije, adolescentne ginekologije, akušerstva, preventivne ginekologije, radiologije, endokrinologije, urologije i pedijatrije.

Godine 2008. osniva se ZU Specijalna bolnica za ginekologiju "Perinatal", Novi Sad u kojoj se mr sci med dr Gordana Kozarov zapošljava kao specijalista ginekolog-akušer na dopunskom radu u bolnici, a u cilju obavljanja dijagnostike i lečenja steriliteta metodama biomedicinski potpomognute oplodnje.

Tokom svog rada kontinuirano se usavršavala i sticala teorijske i praktične veštine ultrazvučnog dijagnostikovanja i lečenja neplodnosti (histeroskopija, IVF), endokrinološke ginekologije, ultrazvučne dijagnostike fetalnih anomalija, citologije u domaćim i inostranim centrima edukacije, aktivno učestvuje i prezentuje naučne radove na domaćim i stranim kongresima sa temom humane reprodukcije...

Oceni vest:
9
21

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Ljilja

  pre 433 dana i 9 sati

  Baš mi je žao.Provela sam sa njom nekoliko lepih dana u Italiji.Žena izuzetne snage.Mislim da je već tada imala zdravstvenih problema,ali njena energija je to bacila u drugi plan.Ostaće mi u lepom sećanju.

  Oceni komentar:
  12
  51
 • Željko Milovac

  pre 433 dana i 8 sati

  Bila je uz nas uvek kada je trebalo. Hvala joj za sve.

  Oceni komentar:
  2
  40
 • Pacijent

  pre 433 dana i 8 sati

  Meni su je nahvalili kao stručnjaka. Otišla sam kod nje u privatnu kliniku i, nažalost, nije pokazala ništa od toga što pišete o njoj u tekstu pa sam se zapitala zar je to taj stručnjak i specijalista lekar. Ne znam kako bih je nazvala ali da se bar malo zainteresovala pomogla bi mi.

  Oceni komentar:
  106
  12
 • Daniela

  pre 433 dana i 6 sati

  Jako me rastužila vest. Nadala sam se boljim, lepšim… Jako mi je žao. Kod nje, u Perinatal, se nije išlo sa strahom. Svojim osmehom, toplim dočekom, izuzetnom stručnošću i optimizmom razbijala je sve zebnje. Tri decenije je bila moja doktorica, troje moje dece su i “njena deca”. Žalim za divnom osobom, dragom Gocom. Neka je anđeli čuvaju i daju večiti mir duši njenoj.

  Oceni komentar:
  4
  50
 • Tamara

  pre 433 dana i 5 sati

  Otisao je prvenstveno veliki covek i humanista,pa tek onda vrhunski lekar.Hvala Goco na svemu sto si ucinila za moju porodicu.Bila je velika cast poznavati te i sto si bila deo nasih zivota.Neka ti je vecna slava i hvala.Porodica Nenezic❤❤❤

  Oceni komentar:
  8
  35
 • Svetlana

  pre 433 dana i 47 minuta

  Divna, stručna, posvećena, puna pozitivne energije i nadasve znanja i razumevanja. Vodila mi je dve trudnoće...počivaj u miru divna ženo...

  Oceni komentar:
  3
  28
 • Dragana

  pre 432 dana i 23 sata

  Bila je najbolja doktorka koju poznajem iz tog zvanja,ta vedrina i pozitiva retko se sreće.Baš me je pogodila ova vest.

  Oceni komentar:
  5
  23
 • Jelena Sremac

  pre 432 dana i 22 sata

  Bože, kakva tuga. Ona je bila žena sa najvećom energijom. Ona je bila žena zmaj. Hvala joj za sve.

  Oceni komentar:
  1
  30
 • Jelena

  pre 432 dana i 21 sat

  Divna zena, jednom prilikom sam joj rekla da mi je ginekoliska majka, tako sam se i osecala zbog svega sto ona jeste. Hvala za sve.

  Oceni komentar:
  2
  20
 • Vojislav

  pre 432 dana i 21 sat

  Divna osoba,
  Koja je svojom stručnošću, energijom i optimizmom puno toga dobroga učinila.
  Puno beba je rođeno zahvaljujući njoj, ceo manji gradić.
  Veliki, veliki ČOVEK.
  Neka joj je laka zemlja!

  Oceni komentar:
  2
  30
 • Jasmina

  pre 432 dana i 20 sati

  Skoro 30 godina je bila moj lekar. Dakle, decenije poverenja, sigurnosti i vrhunskog učinka. A iznad svega je bila duša vredna pažnje i poštovanja. Profesionalno hrabra i progresivna. Nikada nije radila u državnoj službi. Znanje i iskustvo je neumorno ulagala u privatnu praksu Velika ličnost! Slava joj!

  Oceni komentar:
  4
  18
 • Branislav

  pre 432 dana i 19 sati

  Hvala joj za svaku sacuvanu trudnocu i za svako dete. Nista nije prepustala slucaju. Zahvaljujuci njoj imam zdravog sina. Slava joj.

  Oceni komentar:
  0
  16
 • Olivera Jojkić

  pre 432 dana i 19 sati

  Moja draga komšinica sa obronaka Fruške gore, u koju je bila zaljubljena...
  Preko 25 godina poznanstva, dve uspešno "sačuvane" trudnoće i još puno dijagnoza lepih i manje lepih, ali sa potpunim poverenjem...Izuzetna žena, stručnjak i lekar, ali pre svega veliki humanista!

  Oceni komentar:
  1
  16
 • aleksandra manja

  pre 432 dana i 19 sati

  Hvala draga doktorko Kozarov!

  Oceni komentar:
  0
  15
 • Branka

  pre 432 dana i 19 sati

  Jako mi je zao. Meni je vodila drugu trudnocu,pamticu je po osmehu I strpljenju. Hvala joj....

  Oceni komentar:
  0
  13
 • Dragana N

  pre 432 dana i 18 sati

  Mnogo mi je zao sto ovako kvalitetni ljudi cesto bas prerano odu. Neka joj je laka zemlja i rajsko naselje!

  Oceni komentar:
  1
  12
 • Vesna

  pre 432 dana i 16 sati

  Jedini lekar u kog sam imala potpuno poveremje.Sacuvala je jedan malo zivot i beskrajno joj hvala na tome.Pamticu je po toplini,neznim recima podrske kad god mi je bilo potrebno.
  Novi Sad je izgubio vrhunskog lekara.
  Volimo te draga doktorka❤

  Oceni komentar:
  1
  14
 • sofija

  pre 432 dana i 16 sati

  Počivaj u miru draga moja doktorko.

  Oceni komentar:
  1
  12
 • SunčicaI

  pre 432 dana i 13 sati

  Poslednji pozdrav divnoj, posvećenoj, stručnoj i ljubaznoj doktorki. Neka joj je laka zemlja. Iskreno saučešće porodici i njenim kolegama i prijateljima.

  Oceni komentar:
  1
  8
 • Mira

  pre 432 dana i 12 sati

  Slava joj!

  Oceni komentar:
  2
  6
 • Sara

  pre 367 dana i 9 sati

  Nazalost kasno vidim ovu tragicnu vest.. Gordana je bila moj prvi ginekolog (buduci da imam 19 godina) i istovremeno, kako se mi porodicno nasalimo kad kazemo, prva osoba koja me je “spazila” jos dok sam bila velicine zrna graska… Lecila je moju mamu 30 godina i mene 5.. Zaista je uvek bila u potpunosti posvecena, pozitivna i svaki od bolnijih zahvata ucinila minimalno neprijatnim. Hvala Gordana za sve sto si uradila za nasu porodicu, ostace lepe uspomene…

  Oceni komentar:
  0
  0