Preminuo Branko Banjac nakon što je pogođen hicem u glavu prošle nedelje

Preminuo Branko Banjac nakon što je pogođen hicem u glavu prošle nedelje

Branko Banjac, investitor iz Novog Sada koji je ranjen u glavu nakon što to je policajcu probao da otme pištolj, preminuo je danas, povrđeno nam je u Kliničkom centru Vojvodine.

Banjac je hospitalizovan 13. aprila nakon što je pokušao da pobegne od policajca koji je hteo da ga legitimiše, pošto je za njim bila raspisana poternica za odsluženje desetomesečne zatvorske kazne zbog prevare.

Pošto nije hteo da pokaže dokumenta, Banjac je krenuo u okršaj policajcem, a u borbi je probao da mu otme pištolj koji je opalio i pogodio ga u glavu.

Lekari su se sedam dana borili za njegov život, iako se prema prvim nezvaničnim informacijama verovalo da će preživeti ranjavanje, on se nije probudio iz kome.

Protiv njega policija je ranije podnela više prijava zbog zloupotreba u privredi i prevara, a građani su godinama pričali o njegovim prevarama i optuživali ga da je stavio hipoteke na njihove nekretnine.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • goran

    pre 2554 dana i 6 sati

    Prevarant koji otima pištolj policajcu je 'investitor iz Novog Sada', diler koji prodaje heroin je 'vođa navijača tog-i-tog-kluba', većina lopova i ubica imaju neki nadimak i mediji taj nadimak neumorno koriste kao da su svi odrasli zajedno. Zašto? Nazovite stvari pravim imenima.

    Oceni komentar:
    1
    3
  • konačna pravda

    pre 2554 dana i 2 sata

    nije on bio investitior - već prevarant !

    Oceni komentar:
    0
    3
  • Vuk Bećković

    pre 2553 dana i 16 sati

    Pa jeli pokušao da pobegne ili da otme pištolj,nemože oboje.
    Moglo je kod Staljina.

    Oceni komentar:
    0
    6
  • Dragana

    pre 2553 dana i 4 sata

    Imala sam sreću da nedavno upoznam jednog divnog i pristojnog gospodina, a to je baš vaš "kriminalac" Branko. Iako je u pitanju bila potencijalna trgovina nekretninama, ostao mi je u sećanju kao jedan od retko pristojnih i normalnih ljudi u današnje vreme. +
    A to dragi moji gramzivi prodavci svojih nekretnina, koji za šupu na dobroj lokaciji mislite da ćete dobiti kule i gradove, silno se varate, pa su vam onda svi krivi. Do juče ste živeli u užericama od naboja, a sada bi da se selja popapuči i obogati.
    Ovaj čovek nikoga nije prevario, tvrdim, SEM ONOG KO JE BIO GRAMZIV. Neka mu je laka zemlja i iskreno saučešće porodici.

    Oceni komentar:
    8
    5