PREPORUKA: Kuda da otputujete za Dan državnosti za malo para

PREPORUKA: Kuda da otputujete za Dan državnosti za malo para

Ako spadate u one koji tokom slobodnih dana vole negde da otputuju, krajnje je vreme da odlučite gde ćete za Dan državnosti, jer je do ovog praznika ostalo manje od mesec dana, a najbolje ponude se najbrže rasprodaju.

Ove godine Dan državnosti se slavi neradno – 15. i 16. februara – a budući da nakon toga slede i dva dana vikenda, to je idealna prilika da otputujete na neko lepo mesto.

U novosadskoj turističkoj agenciji Deus Travel dobili smo preporuke kuda bi Novosađani mogli povoljno da putuju i to vam ovim putem prenosimo

Na prvom mestu preporučuju Sloveniju i to banjski odmor.

Odmor u slovenačkim termama

Slovenija je pre svega relativno blizu, odlični su putevi, a nivo usluge i gostoprimljivost su na vrhunskom nivou bez obzira za koju se termu opredelite.

Kao ekstra povoljnu ponuda se  IZDVAJA odmor u Termama Dobrna, gde je u toku SPECIJALNA AKCIJA koja važi za vreme Dana državnosti – ako rezervišete boravak u ovoj banji za datume od 14. do 18. Februara, dobijate specijalnu cenu od 37 evra po osobi, a DVOJE DECE DO 12 GODINA BORAVI BESPLATNO! Smeštaj je u hotelu Vita sa 4 zvezdice, a polupansion je na bazi švedskog stola. Važno je samo prijaviti se na vreme tj. rezervisati svoj aranžman jer je broj mesta ograničen.

 

Zašto Dobrna osim dobre cene?

To je mesto sa tradicijom dugom 610 godina, jedne od najstarijih termi u Sloveniji. Okružene su prelepom prirodom, odnosno Zdravilišnim parkom koji je uređen po feng šuiju.

Koja je ciljna grupa?

Ove terme nude sadržaje kako za porodice sa decom, parove, tako i za starije osobe.

Koji sadržaji su u ponudi?

Saune, spa & beauty centar (masaže, nega lica i tela), detox programi, jutarnja gimnastika, aerobik u vodi, otvoreni i zatvoreni bazeni.

 

Bonus? Pored klasičnog odmora, zbog dobre lokacije postoji mogućnost posete nekih od obližnjih gradova kao što su Celje, Velenje, Maribor ili austrijski Grac.

I, što je najvažnije, Dobrna je mesto u koje se zadovoljni posetioci često vraćaju.

 


Još jedne terme koje posebno izdvajaju u Deus Travelu jesu Terme Laško. One takođe imaju specijalnu ponudu za Dan Državnosti – od 14.do 18. februara (4 noćenja) – a radi se o tome da jedna odrasla osoba plaća punu cenu, dok druga boravi GRATIS, a 1 dete do 10 godina takođe GRATIS. Konkretnu ponudu možete pogledati OVDE.

 

Ove terme su veoma atraktivne kako za parove, tako i za porodice sa decom, zbog mnogobrojnih sadržaja.  Gostima su na raspolaganju otvoreni i zatvoreni bazeni sa termalnom vodom i masažama, whirpool kade, dvorane za vežbe tokom jutarnjih i popodnevnih sati kada stručne osobe vode programe za rekreaciju, tenis tereni i stolovi za stoni tenis… a nakon svega , u večernjim satima gosti mogu uživati u kulturnim programima i koncertima.

 

Poseta evropskim metropolama

Osim slovenačkih termi, u Deus Travelu Novosađanima za Dan državnosti preporučuju i posetu atraktivnim evropskim gradovima, jer su cene avionskih karata i aranžamana u ovo doba godine vrlo povoljne. Ovo je idealno vreme da se za male pare poseti neka od atraktivnih evropskih metropola i stvore uspomene koje će se pamtiti ceo život.

Od avio aranžmana posebno se izdvajaju:

 Moskva – od 14. do 17. 2. – za samo 269  evra. U cenu aranžmana je uračunat prevoz avionom, transferi i tri noćenja sa doručkom.

Rim - od15.02. do 19.02.2018. – za samo 209  evra.  Aranžman obuhvata avio prevoz, transfere, 4 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3 zvezdice u prelepom Rimu.

 

 

Autobuski aranžmani:

Beč  -  od 15. do 19.02.2018. – za samo 99  evra imate prevoz  i dva noćenja sa doručkom.

Budimpešta  - od 16. do 18.02.2018. – za samo 59 evra po osobi dobijate prevoz autobusom i dva noćenja sa doručkom.

Prag  - od 14.02. do 19.02.  – za 89 evra po osobi imate  obezbeđen prevoz i dva noćenja sa doručkom.

 

 

Ukoliko vas ni jedna od navedenih ponuda nije privukla i želite nešto drugo, slobodno se obratite iskusnom timu Deus Travela, oni će pronaći pravu ponudu za vas i obaviti sve što je potrebno a vama prepustiti uživanje.

I ne zaboravite: Kakva su vam putovanja, takav vam je život!

 

Deus Travel Železnička 46,  Radno vreme: radnim danima od 9:00 do 20:00h, vikend: od 9:00 do 13:00h.  Telefon: 021 / 210 10 77 i 021 / 210 10 78 ; Mobitel: 069 189 98 89

 

Oceni vest:
9
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • sima

  pre 1837 dana i 14 sati

  bio u dobrni sa porodicom, bilo nam extra!

  Oceni komentar:
  0
  2