Preuzimanje kopije Rešenja o porezu na imovinu moguće u Pošti

Preuzimanje kopije Rešenja o porezu na imovinu moguće u Pošti

Poreska uprava Grada Novog Sada obaveštava obveznike fizička lica da je, kao i prethodnih godina, u saradnji sa Javnim preduzećem "Pošta Srbije" omogućila preuzimanje kopije Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu za 2024. godinu.

Kopiju Rešenja možete preuzeti u svim radnim jedinicama JP "Pošta Srbije" na teritoriji Novog Sada, kao i u svim radnim jedinicama naseljenih mesta koja pripadaju Gradu.

Kako je slanje i dostavljanje rešenja donetih u masovnom obračunu poreza na imovinu fizičkih lica za 2024. godinu okončano, Gradska poreska uprava poziva obveznike poreza na imovinu koji ne vode poslovne knjige, a koji nisu primili Rešenje za 2024. godinu da kopiju istog preuzmu u radnim jedinicama JP "Pošta Srbije".

Pored poreskih obveznika kojima je distribucija i uručenje rešenja vršena putem JP "Pošta Srbije" i poreskim obveznicima koji imaju potvrđeno e-sanduče na portalu eUprava, ukupno njih 77.863 koji su rešenje dobili u elektronskom formatu, ostavljena je mogućnost da kopije Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu za 2024. godinu preuzmu u radnim jedinicama Pošte.

Oceni vest:
3
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan