Prevaranti nude priključak na vodovodnu mrežu stanovnicima Paragova i Bocki

Prevaranti nude priključak na vodovodnu mrežu stanovnicima Paragova i Bocki

Prethodnih dana, građani koji žive na potezu Paragovo – Novo Selo, te stanovnici naselja Bocke, dovedeni su u zabludu od strane NN lica koja se lažno predstavljaju kao radnici JKP "Vodovod i kanalizacija", te nude stanovnicima pomenutih naselja izgradnju priključka na vodovodnu mrežu, javljeno je iz tog gradskog preduzeća.

Kako se navodi u saopštenju, JKP "Vodovod i kanalizacija" trenutno ne izvodi radove u ovim naseljima, te još jednom podseća da je krađa vode krivično delo.

- Ovom prilikom apelujemo na građane naselja Bocke, Paragovo – Novo Selo da ne nasedaju na ovakve podvale, jer sve poslove koje obavlja Javno komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" mora biti dokumentovano. Da bi se domaćinstvo legalno priključilo na vodovodnu ili kanalizacionu mrežu, neophodno je da u tom delu grada postoji legalno izgrađena mreža te da je objekat koji se priključuje legalan ili u procesu legalizacije. Nakon što građani podnesu zahtev za priključenje, sklapa se ugovor i izdaje se faktura na osnovu koje se vrši uplata. Radnici JКP "Vodovod i kanalizacija" nikada na terenu ne naplaćuju izgradnju priključka, te je u ovom slučaju jasno da je reč o prevari – navodi se u saopštenju. 

Sve informacije u vezi s ovkim gradskim preduzećem, građani mogu dobiti pozivanjem Кontakt centra na broj 0800 333 021.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan