Prevaranti nude priključak na vodovodnu mrežu stanovnicima Paragova i Bocki

Prevaranti nude priključak na vodovodnu mrežu stanovnicima Paragova i Bocki

Prethodnih dana, građani koji žive na potezu Paragovo – Novo Selo, te stanovnici naselja Bocke, dovedeni su u zabludu od strane NN lica koja se lažno predstavljaju kao radnici JKP "Vodovod i kanalizacija", te nude stanovnicima pomenutih naselja izgradnju priključka na vodovodnu mrežu, javljeno je iz tog gradskog preduzeća.

Kako se navodi u saopštenju, JKP "Vodovod i kanalizacija" trenutno ne izvodi radove u ovim naseljima, te još jednom podseća da je krađa vode krivično delo.

- Ovom prilikom apelujemo na građane naselja Bocke, Paragovo – Novo Selo da ne nasedaju na ovakve podvale, jer sve poslove koje obavlja Javno komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" mora biti dokumentovano. Da bi se domaćinstvo legalno priključilo na vodovodnu ili kanalizacionu mrežu, neophodno je da u tom delu grada postoji legalno izgrađena mreža te da je objekat koji se priključuje legalan ili u procesu legalizacije. Nakon što građani podnesu zahtev za priključenje, sklapa se ugovor i izdaje se faktura na osnovu koje se vrši uplata. Radnici JКP "Vodovod i kanalizacija" nikada na terenu ne naplaćuju izgradnju priključka, te je u ovom slučaju jasno da je reč o prevari – navodi se u saopštenju. 

Sve informacije u vezi s ovkim gradskim preduzećem, građani mogu dobiti pozivanjem Кontakt centra na broj 0800 333 021.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Aleksandar Vučić jkp lisje betanija šoping centar promenada Elektrodistribucija Novi Sad isključenje vode sahrane novi sad servisne informacije Spens promenada jkp novosadska toplana raspored sahrana i ispraćaja bebe novosadska policija JKP Vodovod i kanalizacija elektrovojvodina raspored sahrana novi sad Isključenje struje novosađani bez vode isključenja struje novosadsko porodilište klinički centar vojvodine JGSP "Novi Sad" matičar novi sad novorođenčad klinika za ginekologiju i akušerstvo servisne informacije novi sad bez struje KCV