Prezentacija na FTN: Pogodnosti studiranja u inostranstvu

Prezentacija na FTN: Pogodnosti studiranja u inostranstvu

Organizacija ESAA – Erasmus+ Student and Alumni Association – u saradnji sa Fakultetom tehničkih nauka, organizuje 13. maja jednodnevni događaj namenjen svim studentima Univerziteta u Novom Sadu, gde će se promovisati programi mobilnosti u okviru ERASMUS+.  

Studentima će u Svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka u petak, 13. maja, sa početkom u 11 časova, biti predstavljene pogodnosti studiranja u inostranstvu, iskustva, kao i način apliciranja za neke od eminentnih univerziteta u Evropi od strane ESAA organizacije.

U okviru ove prezentacija, studentima će se kao specijalan gost obratiti prof. dr Andreas Andrikopoulos, sa Departmana za poslovnu administraciju Egejskog Univerziteta iz Grčke koji je na matičnom univerzitetu koordinator ERASMUS+ mreže i odlučuje o tome koji studenti mogu doći na razemnu.

Detaljan program prezentacije:

10:30 Svečana sala FTN – dolazak učesnika

11:00 Svečano otvaranje događaja

11:05 Katarina Vaščić, ESAA organizacije

11:30  Ivana Vujkov, šef Kancelarije za međunarodnu saradnju Univerzitet u Novom Sadu

12:00 Nemanja Dukić, stručni saradnik u Službi za međunarodnu saradnju Fakultet tehničkih nauka

12:30 Dejana Nikolić, iskustva sa studiranja u inostranstvu

12:40 Obraćanje prof. dr Andreasa Andrikopoulosa

12:45 SK "Mašinac" – neformalna komunikacija sa predavačima uz prigodan koktel

Pomenuti događaj predstavlja jedinstvenu priliku za studente da čuju nešto više o studiranju u inostanstvu, kako od samih predavača ispred organizacije ESAA, tako i od profesora, odnosno studenata koji su imali iskustvo sa razmenom studenata u inostranstvu.  

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bez vode maturanti RHMZ servisne informacije betanija isključenja struje klinika za ginekologiju i akušerstvo novorođenčad bez struje sahrane plato spensa Vreme u Novom Sadu elektrovojvodina novosadsko porodilište bebe jkp novosadska toplana Republički hidrometeorološki zavod javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija vremenska prognoza novi sad Spens horoskop servisne informacije novi sad Elektrodistribucija Novi Sad raspored sahrana novi sad novosađani gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević gradsko groblje Isključenje struje JKP Vodovod i kanalizacija isključenje vode