Prezentacija na FTN: Pogodnosti studiranja u inostranstvu

Prezentacija na FTN: Pogodnosti studiranja u inostranstvu

Organizacija ESAA – Erasmus+ Student and Alumni Association – u saradnji sa Fakultetom tehničkih nauka, organizuje 13. maja jednodnevni događaj namenjen svim studentima Univerziteta u Novom Sadu, gde će se promovisati programi mobilnosti u okviru ERASMUS+.  

Studentima će u Svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka u petak, 13. maja, sa početkom u 11 časova, biti predstavljene pogodnosti studiranja u inostranstvu, iskustva, kao i način apliciranja za neke od eminentnih univerziteta u Evropi od strane ESAA organizacije.

U okviru ove prezentacija, studentima će se kao specijalan gost obratiti prof. dr Andreas Andrikopoulos, sa Departmana za poslovnu administraciju Egejskog Univerziteta iz Grčke koji je na matičnom univerzitetu koordinator ERASMUS+ mreže i odlučuje o tome koji studenti mogu doći na razemnu.

Detaljan program prezentacije:

10:30 Svečana sala FTN – dolazak učesnika

11:00 Svečano otvaranje događaja

11:05 Katarina Vaščić, ESAA organizacije

11:30  Ivana Vujkov, šef Kancelarije za međunarodnu saradnju Univerzitet u Novom Sadu

12:00 Nemanja Dukić, stručni saradnik u Službi za međunarodnu saradnju Fakultet tehničkih nauka

12:30 Dejana Nikolić, iskustva sa studiranja u inostranstvu

12:40 Obraćanje prof. dr Andreasa Andrikopoulosa

12:45 SK "Mašinac" – neformalna komunikacija sa predavačima uz prigodan koktel

Pomenuti događaj predstavlja jedinstvenu priliku za studente da čuju nešto više o studiranju u inostanstvu, kako od samih predavača ispred organizacije ESAA, tako i od profesora, odnosno studenata koji su imali iskustvo sa razmenom studenata u inostranstvu.  

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novosađani Dalibor Rožić Republički hidrometeorološki zavod novorođenčad betanija isključenje vode telep vremenska prognoza novosadsko porodilište klinika za ginekologiju i akušerstvo elektrovojvodina bebe Elektrodistribucija Novi Sad Mika Antić Isključenje struje isključenja struje Vreme u Novom Sadu nagrada miroslav antić matičar jkp čistoća milorad kapor jkp novosadska toplana Miroslav Antić novi sad očni pritisak građanski protesti bez struje JKP Vodovod i kanalizacija glaukom servisne informacije novi sad