Prijavite se za učešće na festivalu "Dobro došli na Naselje" (VIDEO)

Prijavite se za učešće na festivalu "Dobro došli na Naselje" (VIDEO)

Četvrta po redu manifestacija "Dobro došli na Naselje" održaće se 30. septembra na Novom naselju, na dobro poznatom mestu – livadi između ulica Braće Dronjak i Bate Brkića.

Udruženje "Novo kulturno naselje" ovim putem poziva sve umetnike u najširem smislu te reči   – muzičare, dramske trupe, plesače, vajare, primenjene umetnike, slikare, fotografe, animatore – kao i brojne aktiviste, organizacije, zanatlije, kolekcionare, društveno odgovorne preduzetnike, dobre sugrađane i sve ostale koji imaju i žele nešto da pokažu da se prijave na konkurs za učešće na festival "Dobro došli na Naselje 4". Konkurs je otvoren do 21. septembra, a prijava se može preuzeti na sajtu "Novog kulturnog naselja".

"DOBRODOŠLI NA NASELJE" je manifestacija kojom je udruženje "Novo kulturno naselje" započelo inicijativu za osnivanje kulturnog centra na Novom naselju, 2014. godine. Na festivalu je do sada nastupilo preko hiljadu učesnika, a posetilo ga nekoliko hiljada ljudi, i predstavlja jednu od najdražih manifestacija građana Novog naselja. Četvrtu godinu za redom, okupiće umetnike, ljubitelje kulture, i komšije najrazličitih uzrasta i još jednom ojačati inicijativu za Kulturnim centrom, poručuju iz "Novog kulturnog naselja".

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

zdravlje novi sad hrana saveti elektrovojvodina bebe konkurs vodovodna mreža novosađani vremenska prognoza bez vode Srbija istraživanje havarija kanalizacija Vreme u Novom Sadu klinika za ginekologiju i akušerstvo RHMZ novosadsko porodilište Sretenje betanija Republički hidrometeorološki zavod isključenja struje JKP Vodovod i kanalizacija dan državnosti vremenska prognoza novi sad novorođenčad servisna informacija novi sad horoskop novosadska policija