Prijem i nagrada za policajca koji je spasao devojku iz Dunava

Prijem i nagrada za policajca koji je spasao devojku iz Dunava

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je u Gradskoj kući komandira novosadske granične policije Nebojšu Janjića, koji je iz Dunava izbavio devojku koja je skočila sa Varadinskog mosta. Prijemu je prisustvovao i načelnik Regionalnog centra Uprave granične policije MUP - a pukovnik Mile Jandrić.

- Hvala u ime Grada Novog Sada na efikasno sprovedenoj akciji spašavanja ljudskog života. Pokazali ste izuzetnu sposobnost, pribranost i hrabrost skočivši u pomoć da pomognete, a tu najplemenitiju stvar, sproveli ste u delo uz timski rad i, u kratkom roku, dobro organizovanu akciju. Ponosni smo na naše policajce i na sve ono što čine kako bi se građani osećali bezbedno i sigurno - rekao je gradonačelnik Vučević i naglasio da je prema važećoj Odluci Grada, komandir novosadske granične policije Nebojša Janjić svojim radom zaslužio nagradu koju Grad Novi Sad od 2013. godine dodeljuje policajcima za izvanredne rezultate, kao i to da će Grad nastaviti da pomaže sve one koji savesno i predano vode računa o bezbednosti građana.

Komandir granične policije Nebojša Janjić je 10. jula zahvaljujući brzoj reakciji spasio život dvadesetdvogodišnjoj devojci koja je tog dana skočila sa Varadinskog mosta, a u dosadašnjoj karijeri je imao više sličnih intervencija, uspešno okončanih.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan