Prijem i nagrada za policajca koji je spasao devojku iz Dunava

Prijem i nagrada za policajca koji je spasao devojku iz Dunava

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je u Gradskoj kući komandira novosadske granične policije Nebojšu Janjića, koji je iz Dunava izbavio devojku koja je skočila sa Varadinskog mosta. Prijemu je prisustvovao i načelnik Regionalnog centra Uprave granične policije MUP - a pukovnik Mile Jandrić.

- Hvala u ime Grada Novog Sada na efikasno sprovedenoj akciji spašavanja ljudskog života. Pokazali ste izuzetnu sposobnost, pribranost i hrabrost skočivši u pomoć da pomognete, a tu najplemenitiju stvar, sproveli ste u delo uz timski rad i, u kratkom roku, dobro organizovanu akciju. Ponosni smo na naše policajce i na sve ono što čine kako bi se građani osećali bezbedno i sigurno - rekao je gradonačelnik Vučević i naglasio da je prema važećoj Odluci Grada, komandir novosadske granične policije Nebojša Janjić svojim radom zaslužio nagradu koju Grad Novi Sad od 2013. godine dodeljuje policajcima za izvanredne rezultate, kao i to da će Grad nastaviti da pomaže sve one koji savesno i predano vode računa o bezbednosti građana.

Komandir granične policije Nebojša Janjić je 10. jula zahvaljujući brzoj reakciji spasio život dvadesetdvogodišnjoj devojci koja je tog dana skočila sa Varadinskog mosta, a u dosadašnjoj karijeri je imao više sličnih intervencija, uspešno okončanih.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novorođenčad betanija elektrovojvodina obeležavanje novosadske racije bebe Isključenje struje raspored sahrana novi sad horoskop bez struje uhapšen diler JKP Vodovod i kanalizacija dnevni horoskop izmena trase autobusa zdravlje Elektrodistribucija Novi Sad isključenje vode gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević isključenja struje jkp lisje zodijak korona virus novosadsko porodilište sahrane novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo bez vode servisne informacije novi sad raspored sahrana i ispraćaja vlada srbije JGSP "Novi Sad" astrologija