Prikupljanje pomoći za saniranje štete od požara u Grčkoj od subote na Štrandu

Prikupljanje pomoći za saniranje štete od požara u Grčkoj od subote na Štrandu

Javno komunalno preduzeće "Gradsko zelenilo" povodom katastrofalnih požara u Atini, koji su za sada odneli više od 80 ljudskih života i izazvali veliku materijalnu štetu, od subote 28. jula organizuje humanitarnu akciju pod nazivom "Dobro se dobrim vraća".

Kutije za prikupljanje pomoći, koja će za dvadesetak dana biti uplaćena za saniranje štete od požara u Grčkoj, od sutra će biti postavljene i jasno obeležene uz svaki ulaz na Štrand u periodu od 8 do 19 sati.

- Apelujemo na sve posetioce plaže da, u skladu sa svojim mogućnostima, doniraju pomoć bratskom narodu Grčke, sa kojim nas povezuje veliko prijateljstvo. Za nesebičnu pomoć koju je narod Grčke više puta pružio našem, posebno tokom Prvog svetskog rata, ovo je najmanje što možemo da učinimo, jer dobro se dobrim vraća – saopštavaju u "Gradskom zelenilu".

U tom preduzeću podsećaju da se među gradovima pobratimima Novog Sada nalazi i atinska opština Ilioupoli.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Republički hidrometeorološki zavod isključenja struje isključenje vode novorođenčad Vreme u Novom Sadu zodijak jkp lisje servisne informacije novi sad Nebojša Stefanović vremenska prognoza Dom zdravlja Novi Sad raspored sahrana novi sad dnevni horoskop gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sahrane novi sad horoskopski znaci novosađani betanija JKP Vodovod i kanalizacija horoskop novosadsko porodilište bez vode štrajk poštara elektrovojvodina klinika za ginekologiju i akušerstvo Isključenje struje bez struje raspored sahrana i ispraćaja bebe Elektrodistribucija Novi Sad