Pripreme za zimsku sezonu: Licitacija za izdavanje lokala na Štrandu

Pripreme za zimsku sezonu: Licitacija za izdavanje lokala na Štrandu

Pripreme za predstojeću zimsku sezonu na Štrandu su uveliko u toku. Sredinom sledeće nedelje ljubitelji zimskih sportova imaće na raspolaganju klizalište na centralnom platou plaže, a uslovi ostaju nepromenjeni u odnosu na prošlu godinu. Ulaznice se neće naplaćivati, dok je iznajmljivanje klizaljki ostalo na nivou od 100 dinara po smeni.

Kao i svake zime, za posetioce Štranda biće otvoren lokal uz samo klizalište. Objekat "Gradsko zelenilo" izdaje za period od 15. decembra do 15. aprilasledeće godine.

Početna licitaciona cena je 150.000 dinara, a delatnosti koje su predviđene su: prodaja alkoholnih i bezalkoholnih pića i toplih napitaka, kao i priprema i prodaja sendviča i pica. Površina bašte koja se može postaviti uz lokal je 50 m2.

Licitacija će biti održana u ponedeljak, 14. decembra u prostorijama Uprave "Gradskog zelenila", na drugom spratu SPENS-a (Sutjeska 2). Za 9 časova predviđena je registracija učesnika, a sat vremena kasnije biće održano javno nadmetanje. Kaucija u iznosu od 30 odsto početne cene poslovnog objekta uplaćuje se do početka registracije učesnika i to na račun Preduzeća broj 105-800517-04 koji se vodi kod AIK banke , uz poziv na broj 0141-10323-8-1.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan