Privredna komora Vojvodine i RTV potpisali Protokol o saradnji

Privredna komora Vojvodine i RTV potpisali Protokol o saradnji

Privredna komora Vojvodine (PКV) i Radio televizija Vojvodine (RTV) potpisale su danas Protokol o saradnji, u cilju informisanja i bližeg upoznavanja javnosti o događajima i temama od značaja za javnost u AP Vojvodini.

Predsednik PКV Boško Vučurević istakao je svoje zadovoljstvo potpisanim sporazumom rekavši da je današnje potpisivanje kruna dosadašnje saradnje između PКV i RTV.

- Otkad je zaživeo novi Zakon o privrednim komorama i otkad sam ja predsednik PКV, mi smo izuzetno zadovoljni kako smo pozicionirali PКV u odnosu na našu privredu, a na tom putu pozicioniranja i davanja rezultata prema našoj privredi, RTV nam je mnogo pomogao svojim kvalitetnim i pravovremenim informisanjem i svojim prisustvom na važnim događajima za privredu AP Vojvodine koje smo mi organizovali – rekao je Vučurević.

Dodao je da je potpisani Protokol okvirni sporazum i da će kroz aktivnosti PКV i informisanje RTV o njima, javnost saznati sve što je važno za funkcionisanje privrede u AP Vojvodini.

 

Generalni direktor RTV Miodrag Кoprivica istakao je da RTV prati aktivnosti PКV i dodao da predstavlja zadovoljstvo činjenica da su novinari i redakcije RTV spremne da prate ono što je, kako kaže, temeljan deo svakog društva, a to je ekonomija.

- Mi smo danas formalizovali saradnju sa PКV i time smo kao javni medijski servis preuzeli na sebe obavezu da jednu veoma razuđenu, intenzivnu aktivnost koju sprovodi PКV, učinimo vidljivom – rekao je Кoprivica.

Današnjim potpisivanjem Protokola, PКV i RTV uspostavile su saradnju kojom će informacije iz oblasti privrede AP Vojvodine – razvoj privrednih aktivnosti, saradnja, problemi sa kojima se susreću privrednici, propisi relevantni za oblast privrede i slično, u što većoj meri učiniti dostupnim javnosti, javio je Kabinet predsednika Privredne komore Vojvodine

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

lisje servisne informacije bez vode novorođenčad jkp lisje radosne vesti JKP Vodovod i kanalizacija servisne informacije novi sad Daško i Mlađa Fruška gora epk 2021 isključenja struje opens 2019 elektrovojvodina sahrane novi sad bebe Isključenje struje raspored sahrana novi sad novosadsko porodilište Spens bez struje almaško groblje havarija na vodovodu gradsko groblje sahrane Elektrodistribucija Novi Sad betanija groblje OK Vojvodina hrana