Privredna komora Vojvodine i RTV potpisali Protokol o saradnji

Privredna komora Vojvodine i RTV potpisali Protokol o saradnji

Privredna komora Vojvodine (PКV) i Radio televizija Vojvodine (RTV) potpisale su danas Protokol o saradnji, u cilju informisanja i bližeg upoznavanja javnosti o događajima i temama od značaja za javnost u AP Vojvodini.

Predsednik PКV Boško Vučurević istakao je svoje zadovoljstvo potpisanim sporazumom rekavši da je današnje potpisivanje kruna dosadašnje saradnje između PКV i RTV.

- Otkad je zaživeo novi Zakon o privrednim komorama i otkad sam ja predsednik PКV, mi smo izuzetno zadovoljni kako smo pozicionirali PКV u odnosu na našu privredu, a na tom putu pozicioniranja i davanja rezultata prema našoj privredi, RTV nam je mnogo pomogao svojim kvalitetnim i pravovremenim informisanjem i svojim prisustvom na važnim događajima za privredu AP Vojvodine koje smo mi organizovali – rekao je Vučurević.

Dodao je da je potpisani Protokol okvirni sporazum i da će kroz aktivnosti PКV i informisanje RTV o njima, javnost saznati sve što je važno za funkcionisanje privrede u AP Vojvodini.

 

Generalni direktor RTV Miodrag Кoprivica istakao je da RTV prati aktivnosti PКV i dodao da predstavlja zadovoljstvo činjenica da su novinari i redakcije RTV spremne da prate ono što je, kako kaže, temeljan deo svakog društva, a to je ekonomija.

- Mi smo danas formalizovali saradnju sa PКV i time smo kao javni medijski servis preuzeli na sebe obavezu da jednu veoma razuđenu, intenzivnu aktivnost koju sprovodi PКV, učinimo vidljivom – rekao je Кoprivica.

Današnjim potpisivanjem Protokola, PКV i RTV uspostavile su saradnju kojom će informacije iz oblasti privrede AP Vojvodine – razvoj privrednih aktivnosti, saradnja, problemi sa kojima se susreću privrednici, propisi relevantni za oblast privrede i slično, u što većoj meri učiniti dostupnim javnosti, javio je Kabinet predsednika Privredne komore Vojvodine

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Srbija Vreme u Novom Sadu saveti havarija Elektrodistribucija Novi Sad servisna informacija novi sad horoskopski znaci novorođenčad horoskop vremenska prognoza zdravlje novosadska policija novosađani JKP Vodovod i kanalizacija veternik Spens klinika za ginekologiju i akušerstvo bez vode novi sad kanalizacija isključenja struje bez struje popularna psihologija elektrovojvodina istraživanje matičar vodovodna mreža vojvodina ns seme betanija OK Vojvodina