Privremena izmena saobraćaja u toku Exita

Privremena izmena saobraćaja u toku Exita

Gradska uprava za saobraćaj i puteve Novog Sada donela je rešenje kojim se određuje privremena zabrana saobraćaja u toku festivala Exit za sva motorna vozila, osim za vozila organizatora manifestacije, u Beogradskoj, Štrosmajerovoj, Prote Mihaldžića, Lisinskog, Vladimira Nazora i Preradovićevoj ulici do Šenoine ulice u Petrovaradinu.

Određeno je privremeno uvođenje zone "30" u delu Preradovićeve ulice od Beogradske kapije do Ulice Pavla Jurišića Šturma u Petrovaradinu i obeležavanje pešačkog prelaza kod restorana "Lovoturs". Privremeno taksi stajalište biće postavljeno na Trgu Vladike Nikolaja u Petrovaradinu kod Vojno-medicinskog centra.

Ovim rešenjem određena je izmena trase linija gradskog, prigradskog i međumesnog prevoza putnika na linijama koje saobraćaju kroz podgrađe Petrovaradinske tvrđave, tako da se ove linije tokom Exita neće odvijati preko mosta Duga, već od raskrsnice Bulevara Mihajla Pupina i Trga neznanog junaka, desno prema raskrsnici sa Beogradskim kejom, zatim Beogradskim kejom, ulicama Marka Miljanova i Venizelosovom, preko drumsko-železničkog mosta, Reljkovićevom ulicom do raskrsnice sa Preradovićevom ulicom i dalje postojećom trasom, a linija broj 69 od raskrsnice Reljkovićeve i Preradovićeve ulice do raskrsnice sa Ulicom Dunavske divizije, Ulicom Dunavske divizije do raskrsnice sa Kameničkim putem i dalje postojećom trasom.

Privremena zabrana saobraćaja važi od 17 časova danima 8, 9, 10. i 11. jula 2021. godine do 6 časova narednog dana, i 12. jula 2021. godine do 9 časova, a zona "30" u delu Preradovićeve ulice i obeležavanje pešačkog prelaza kod restorana "Lovoturs" važi od 6. do 13. jula 2021. godine.

Oceni vest:
1
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan