Prodaje se još jedan poznati novosadski ugostiteljski objekat

Prodaje se još jedan poznati novosadski ugostiteljski objekat

U oglasima za prodaju nekretnina našao se još jedan objekat koji je poznat svima koji su bar i na kratko živeli u Novom Sadu.

Oglašavamo ekskluzivnu prodaju ugostiteljskog objekta u srcu Novog Sada, u Zmaj Jovinoj ulici. Nakon punih 50 godina postojanja tokom kojih je stekla status kultnog mesta, ugostila mnogobrojne Novosađane kao i turiste i postala jedan od simbola ugostiteljstva, poslastičarnica "Šeherezada" traži novog vlasnika – piše u oglasu.

Kako se navodi, na prodaju su ulični lokal od 62 m2, radionica od 28 kvadrata u sklopu lokala u prizemlju, kao i stan od 54 m2 u okviru ugostiteljskog objekta, "iznad samog lokala sa pogledom na pešačku zonu, sa svojom velikom baštom na samom šetalištu u najlepšem delu Zmaj Jovine ulice nadomak Zmaj Jovinog spomenika".

Idealna prilika za renomirane ugostitelje, ali i kao investicija za budućeg vlasnika koji je želi sigurnog zakupca – zaključuju prodavci uz napomenu da je cena 715.000 evra.

Podsećamo, od pre više od dva meseca, za prodaju je oglašen i restoran "Balkan ekspres".

Prodaje se čuveni restoran "Balkan ekspres" u podnožju tvrđave


Šta se još prodaje, izdaje i kupuje u Novom Sadu i okolini, pogledajte OVDE.

Oceni vest:
14
9

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Gojko

    pre 542 dana i 10 sati

    To je pun pogodak za tu lovu.Sa tom kintom kupiš na moru 12-13 stanova koji ti se sa dobrim marketingom isplate za 10-ak godina ,samo udje čistačica svakih 3-4 dana, to je najveći trošak.A ti ovde treba da se dr..aš sa sladoledom kolačima, zasednu dripci i cevče espreso i zauzmu sto po pola dana, a vratiš lovu za jedno 200 godina.

    Oceni komentar:
    12
    72
  • Šta bi bilo kad bi bilo

    pre 542 dana i 10 sati

    Gojko, u idealnom, američkom snu. Uzmi Srbe koji su kupili grčke stanove pre 5 godina na Halkidikiju. Platili tada od 600-1000 evra kvadrat. + 5000 evra za 5 godina poreza na nekretnine.
    Sada mogu da prodaju za 2000-2500 evra kvadrat, naročito u Pefkohoriju.
    Međutim sa tim dobijenim novcima na ruke, pa još plate porez Grčkoj na transakciju,
    dođu li u Srbiju NE MOGU da kupe ono što su sa uloženim novcem pre 5 godina mogli ovde da kupe. Naročito ne na selu i u prirodi.
    Dao dinar da uđe u kolo...

    Oceni komentar:
    19
    25
  • Mile

    pre 542 dana i 9 sati

    Kazete cuveni lokal balkan ekspres,po cemu je cuven.Vlasnik je odlucio da proda,vraca se u svoje rodno selo *** cenzurisano ***.

    Oceni komentar:
    12
    34
  • Atila

    pre 541 dan i 13 sati

    Gojko, pa šta drugo da rade u tom lokalu. Da neće možda one torte margarinuše da naruče? Da ih ubije kolesterol, kafa je tu bila jedina sigurica. Lokacija je dobra za nekoga ko ima šta da ponudi, što dosadašnji vlasnik svakako nije.

    Oceni komentar:
    4
    7
  • CrniDjavo

    pre 541 dan i 11 sati

    Jedino što je u tom lokalu dobro to su, dve prelepe gazdine ćerke. Takva lepota i dobrota da je to ne stvarno lepše i od Šeherzade. Ljubi ih i pozdravlja Sultan sa Tatarskog brda

    Oceni komentar:
    2
    13