Prodajna izložba rukotvorina korisnika centra ŠOSO "Milan Petrović"

Prodajna izložba rukotvorina korisnika centra ŠOSO "Milan Petrović"

Prodajna izložba radnog centra ŠOSO "Milan Petrović" biće održana u petak, 12. maja, u prostorijama Univerziteta Privredna akademija, Cvećarska 2, Novi Sad.

Izložba će biti otvorena za sve posetioce od 10 do 15 časova.

Radni centar za osobe sa invaliditetom pri školi za osnovno i srednje obrazovanje "Milan Petrović" počeo je sa radom 2005. godine. Korisnici ovog objekta obučavaju se za tkanje, krojenje i šivenje, grnčariju, a uče i o proizvodnji aromatičnog bilja i gajenju pečuraka.

U okviru njega, pruža se podrška: mladima sa invaliditetom koji su korisnici Dnevnog boravka nakon navršene 27 godine života, mladima koji su stekli zvanje za neko od zanimanja u jednogodišnjem, dvogodišnjem, trogodišnjem trajanju u okviru srednje škole, mladima sa invaliditetom koji se nalaze na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje, pojedincima koji su dobili informaciju o postojanosti Radnog centra u lokalnoj zajednici, kao i korisnicima Kućnih zajednica.

Osnivači Radnog centra ŠOSO "Milan Petrović" su Grad Novi Sad i Gradska uprava za socijalnu i dečju zaštitu.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bez struje astrologija isključenje vode matičar novi sad dnevni horoskop raspored sahrana novi sad bebe magla skupština grada novog sada zagađenje servisne informacije novi sad novosadsko porodilište jkp lisje horoskop JKP Vodovod i kanalizacija raspored sahrana i ispraćaja isključenja klinika za ginekologiju i akušerstvo javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija elektrovojvodina zodijak zagađenje vazduha RHMZ Isključenje struje isključenja struje betanija bez vode Elektrodistribucija Novi Sad sahrane novi sad novorođenčad