Prodate sve večernje ulaznice za "Novosadski Oktoberfest", ostalo nešto mesta za sedenje

Prodate sve večernje ulaznice za "Novosadski Oktoberfest", ostalo nešto mesta za sedenje

Ponovila se ista situacija kao i prošle godine – par dana uoči festivala – prodate su sve ulaznice za "Novosadski Oktoberfest" za večernje termine (od 19 do 2 sata)

Ljubitelji piva i dobre zabave još mogu da kupe ulaznice za dnevni termin u subotu, 21. oktobar, od 11 do 16 sati, kada će moći da osete atmosferu festivala, probaju više od 50 vrsta piva, perece i kobasice, te prisustvuju takmičenju "Battle of the Bands". Cena ove ulaznice je – 250 dinara.

Za večernje termine ostalo je još nekoliko desetina mesta za sedenje za petak i subotu po cenama koje se kreću od 960 dinara po osobi (za tu cenu dobija se ulaznica, mesto za sedenje i suvenir-krigla od 0,5 litara s logom "Oktoberfesta").

Zainteresovani mogu da ih pogledaju i rezervišu na web stranici www.oktoberfest2017.rs.


Da podsetimo, drugi po redu “Novosadski Oktoberfest” održaće se ove godine 20. i 21. oktobra u Master Centru Novosadskog sajma.

Ove godine nastupaju: Hladno pivo, SARS, Orthodox Celts, Drum N’ Zez, “Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi, Love Hunters, Amajlija i mnogi drugi.

Prošlogodišnji “Oktoberfest” u Novom Sadu posetilo je preko 16.000 ljudi, a sve ulaznice su bile prodate nekoliko dana uoči događaja. Tokom dva dana festivala popilo se 32 hiljade litara piva, pojelo 5 hiljada kobasica i preko 10 hiljada pereca, a festival je prošao bez ijednog incidenta i intervencije policije i hitne pomoći.Novosađani i njihovi gosti biće u prilici da i ove godine uživaju u više desetina brendova piva iz celog sveta, bavarskim kobasicama, perecama i puno dobre zabave.

Na zvaničnom sajtu možete se prijaviti i za takmičenje u držanju krigle piva i videti i druge nagradne igre koje priređuju organizatori.

Novosadski Oktoberfest 2017“ organizuju Color Press Grupa, HBO Color Media Events, Novosadski sajam, uz podršku Grada Novog Sada, Gradskog sekretarijata za privredu i Turističke organizacije Novog Sada.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan