Produžen javni poziv zainteresovanima za unapređenje Spensa

Produžen javni poziv zainteresovanima za unapređenje Spensa

Grad Novi Sad u sredu 19. decembra objavio je obaveštenje o produženju roka za prikupljanje pisama o zainteresovanosti za upravljanje i unapređenje poslovanja JP SPC "Vojvodina", sa investicionim ulaganjem u objekat Sportskog i poslovnog centra "Vojvodina".

Svi uslovi i informacije iz Neobavezujućeg javnog poziva ostaju isti. Kako je naš portal ranije pisao, investiciona ulaganja u Spens podrazumevaju sve radove potrebne za njegovu efikasniju iskorišćenost, bolju energetsku efikasnost, stabilniju i bolju infrastrukturu.

To podrazumeva sve građevinske i druge radove sa ugradnjom instalacija, postrojenja i opreme, kao i investiciona ulaganja u dodatni prostor koji će činiti zasebnu ili objedinjenu funkcionalnu ili tehničku celinu.

Zainteresovani bi trebalo da dostave podatke o partneru i reference, okvirni poslovni plan za period od najmanje 15 godina, idejno rešenje za investicioni program i planiranu strukturu finansiranja, kao i sredstva obezbeđenja.

Raniji rok za dostavljanje prijava bio je 20. decembar 2018. godine, a u današnjem obaveštenju je navedeno da se on produžava do 15. februara 2019. godine.

Pre slanja pisama o zainteresovanosti, svim potencijalnim partnerima biće omogućen uvid u odgovarajuću dokumentaciju nakon potpisivanja izjave o čuvanju poverljivih podataka.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan