Produžen javni poziv zainteresovanima za unapređenje Spensa

Produžen javni poziv zainteresovanima za unapređenje Spensa

Grad Novi Sad u sredu 19. decembra objavio je obaveštenje o produženju roka za prikupljanje pisama o zainteresovanosti za upravljanje i unapređenje poslovanja JP SPC "Vojvodina", sa investicionim ulaganjem u objekat Sportskog i poslovnog centra "Vojvodina".

Svi uslovi i informacije iz Neobavezujućeg javnog poziva ostaju isti. Kako je naš portal ranije pisao, investiciona ulaganja u Spens podrazumevaju sve radove potrebne za njegovu efikasniju iskorišćenost, bolju energetsku efikasnost, stabilniju i bolju infrastrukturu.

To podrazumeva sve građevinske i druge radove sa ugradnjom instalacija, postrojenja i opreme, kao i investiciona ulaganja u dodatni prostor koji će činiti zasebnu ili objedinjenu funkcionalnu ili tehničku celinu.

Zainteresovani bi trebalo da dostave podatke o partneru i reference, okvirni poslovni plan za period od najmanje 15 godina, idejno rešenje za investicioni program i planiranu strukturu finansiranja, kao i sredstva obezbeđenja.

Raniji rok za dostavljanje prijava bio je 20. decembar 2018. godine, a u današnjem obaveštenju je navedeno da se on produžava do 15. februara 2019. godine.

Pre slanja pisama o zainteresovanosti, svim potencijalnim partnerima biće omogućen uvid u odgovarajuću dokumentaciju nakon potpisivanja izjave o čuvanju poverljivih podataka.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

dnevni horoskop sahrane novi sad bez vode Elektrodistribucija Novi Sad servisne informacije novi sad betanija JKP Vodovod i kanalizacija jkp lisje matičar novi sad raspored sahrana i ispraćaja zodijak horoskop novosađani astrologija pošte srbije Isključenje struje štrajk poštara Bukovac obustava rada novorođenčad elektrovojvodina klinika za ginekologiju i akušerstvo raspored sahrana novi sad štrajk u pošti bebe bez struje isključenja struje isključenje vode novosadsko porodilište vremenska prognoza novi sad