Produžen pritvor trojici Šiđana koji su optuženi za pokušaj ubistva u Laze Telečkog

Produžen pritvor trojici Šiđana koji su optuženi za pokušaj ubistva u Laze Telečkog

Trojici od osmorice mladića iz Šida, koji se terete za brutalnu tuču ispred lokala "Lazin sokak" u centru Novog Sada, ponovo je produžen pritvor.

Prema sazanjima "Dnevnika", do 17. juna iza rešetaka ostaju B. D, N. B. i L. M., protiv kojih je Više javno tužilaštvo podiglo optužnicu zbog opravdane sumnje da su počinili pokušaj ubistva.

Sa slobode se u daljem postupku brane V. S, M. M, D. N, M. M. i B. M, koji se terete da su u grupi počinili krivično delo nasilničko ponašanje jer su saslušani svedoci.

Kako su naveli u Višem javnom tužilaštvu, okrivljenima se na teret stavlja da su dana 20. februara, u Novom Sadu, u Ulici Laze Telečkog, ispred ugostiteljskog objekta "Lazin sokak", u grupi zlostavljali i vršili nasilje prema više oštećenih lica, te izazivanjem tuče i bezobzirnim ponašanjem znatnije ugrozili spokojstvo građana i teže remetili javni red i mir, u kom događaju je teško telesno povređen oštećeni D. M., koga su pokušali da liše života okrivljeni L. M, B. D. i N. B., dok je okrivljeni B. D. pokušao da liši života više lica i to oštećene D. M, N. Š. i P. M., zadajući im oštrim predmetom ubodne rane u predelima tela u kojima se nalazi više vitalnih organa, prenosi novosadski dnevni list. 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan