Prof. dr Snežana Rakić novi je član Tima vodećeg stručnjaka u lečenju steriliteta dr Zorice Crnogorac i SGB "Genesis" Novi Sad

Prof. dr Snežana Rakić novi je član Tima vodećeg stručnjaka u lečenju steriliteta dr Zorice Crnogorac i SGB "Genesis" Novi Sad

Tim Specijalne ginekološke bolnice "Genesis" Novi Sad od 13. jula 2018. godine bogatiji za još jednog člana, poznatog stručnjaka prof. dr sci.med. Snežanu Rakić, specijalistu ginekologije i akušerstva, subspecijalistu perinatalogije.  

Profesorka Rakić će u Timu dr Zorice Crnogorac, kao stručni konsultant biti zadužena za praćenje trudnoća, sa posebnim akcentom na one koje su rizične. Njena specijalnost su eskpertni ultrazvučni pregled trudnice i fetalna ehokardiografija.

- Pitanja sa kojima pacijenti dolaze u bolnicu "Genesis" naš su izazov i svakom od njih pristupamo timski, ulažući u rešenje svo naše znanje, stručnost, iskustvo i odgovornost, svako u svom segmentu. Dolazak tako kvalitetnog stručnjaka u naš tim zasigurno će doprineti unapređenju usluga bolnice. "Genesis" je time postao mesto gde sve trudnice mogu da dobiju i personalizovanu negu tokom trudnoće. To je period u kom svaka žena doživljava mnogo "prvih trenutaka", od prvog otkucaja srca i prve slike bebe na ultrazvuku, do prvog bebinog plača i dodira. Zato je važno s kim ćete proći taj put i u koga ćete imati puno poverenje. Stoga će bogato stručno iskustvo profesorke Rakić biti od velikog značaja za pacijentkinje, ali i mlade lekare u našoj bolnici – istakla je dr Zorica Crnogorac, vlasnica i šefica Tima za VTO u SGB "Genesis".

Prof. dr Snežana Rakić funkciju v.d. direktora najvećeg porodilišta na Balkanu, GAK "Narodni Front" u Beogradu obavljala je od 2013. do 2017. godine. Poznata je po bogatom iskustvu u svojoj struci, o čemu svedoče sve godine njenog rada.


Tim SGB "Genesis" čine vrhunski domaći i inostrani stručnjaci iz raznih medicinskih oblasti. Mnogi od njih su univerzitetski profesori, eminentni stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom poznati i priznati i van granica Srbije. Mogu se pohvaliti i da su neki njihovi lekari na čelu sa dr Zoricom Crnogorac pioniri najnovijih metoda lečenja.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

elektrovojvodina detelinara servisne informacije novi sad Elektrodistribucija Novi Sad Isključenje struje jkp novosadska toplana novosadska policija KCV novosadski sajam novosađani betanija isključenja struje bebe novorođenčad Republički hidrometeorološki zavod sahrane novi sad matičar novi sad Spens bez vode JGSP "Novi Sad" JKP Vodovod i kanalizacija klinika za ginekologiju i akušerstvo servisne informacije jkp lisje bez struje raspored sahrana i ispraćaja novosadsko porodilište raspored sahrana novi sad klisa isključenje vode