Prof. dr Snežana Rakić novi je član Tima vodećeg stručnjaka u lečenju steriliteta dr Zorice Crnogorac i SGB "Genesis" Novi Sad

Prof. dr Snežana Rakić novi je član Tima vodećeg stručnjaka u lečenju steriliteta dr Zorice Crnogorac i SGB "Genesis" Novi Sad

Tim Specijalne ginekološke bolnice "Genesis" Novi Sad od 13. jula 2018. godine bogatiji za još jednog člana, poznatog stručnjaka prof. dr sci.med. Snežanu Rakić, specijalistu ginekologije i akušerstva, subspecijalistu perinatalogije.  

Profesorka Rakić će u Timu dr Zorice Crnogorac, kao stručni konsultant biti zadužena za praćenje trudnoća, sa posebnim akcentom na one koje su rizične. Njena specijalnost su eskpertni ultrazvučni pregled trudnice i fetalna ehokardiografija.

- Pitanja sa kojima pacijenti dolaze u bolnicu "Genesis" naš su izazov i svakom od njih pristupamo timski, ulažući u rešenje svo naše znanje, stručnost, iskustvo i odgovornost, svako u svom segmentu. Dolazak tako kvalitetnog stručnjaka u naš tim zasigurno će doprineti unapređenju usluga bolnice. "Genesis" je time postao mesto gde sve trudnice mogu da dobiju i personalizovanu negu tokom trudnoće. To je period u kom svaka žena doživljava mnogo "prvih trenutaka", od prvog otkucaja srca i prve slike bebe na ultrazvuku, do prvog bebinog plača i dodira. Zato je važno s kim ćete proći taj put i u koga ćete imati puno poverenje. Stoga će bogato stručno iskustvo profesorke Rakić biti od velikog značaja za pacijentkinje, ali i mlade lekare u našoj bolnici – istakla je dr Zorica Crnogorac, vlasnica i šefica Tima za VTO u SGB "Genesis".

Prof. dr Snežana Rakić funkciju v.d. direktora najvećeg porodilišta na Balkanu, GAK "Narodni Front" u Beogradu obavljala je od 2013. do 2017. godine. Poznata je po bogatom iskustvu u svojoj struci, o čemu svedoče sve godine njenog rada.


Tim SGB "Genesis" čine vrhunski domaći i inostrani stručnjaci iz raznih medicinskih oblasti. Mnogi od njih su univerzitetski profesori, eminentni stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom poznati i priznati i van granica Srbije. Mogu se pohvaliti i da su neki njihovi lekari na čelu sa dr Zoricom Crnogorac pioniri najnovijih metoda lečenja.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

RHMZ jkp novosadska toplana gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija Vreme u Novom Sadu novorođenčad servisne informacije Aleksandar Vučić bez vode vremenska prognoza novi sad Republički hidrometeorološki zavod gradsko groblje Spens isključenja struje sahrane Isključenje struje maturanti elektrovojvodina isključenje vode vremenska prognoza novosađani horoskop raspored sahrana novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo betanija novosadsko porodilište servisne informacije novi sad bez struje Elektrodistribucija Novi Sad bebe