Profesionalnim vojnicima zaposlenje u sanitetu u NS, BG i Nišu

Profesionalnim vojnicima zaposlenje u sanitetu u NS, BG i Nišu

Nakon završenog dobrovoljnog služenja vojnog roka zainteresovanim će biti omogućen prijem u službu u vojnozdravstvene ustanove u tri najveća grada u Srbiji.

Prijem profesionalnih vojnika u sanitetsku službu nastaviće se do popune predviđenog broja radnih mesta, saopšteno je iz Vojnomedicinske akademije, a prenosi "Politika". Oni koji ispunjavaju propisane uslove za prijem i uspešno završe obuku dobijaju mogućnost zapošljavanja u sistemu vojnog zdravstva i daljeg karijernog napredovanja.

Nakon završenog dobrovoljnog služenja vojnog roka, zainteresovanim profesionalnim vojnicima - medicinskim tehničarima opšteg i pedijatrijskog smera, laboratorijskim tehničarima zdravstvene struke i farmaceutskim tehničarima, biće omogućen prijem u službu u vojnozdravstvene ustanove u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, uključujući i Vojnomedicinsku akademiju.

Svi zainteresovani za upućivanje na dobrovoljno služenje vojnog roka u septembarskoj klasi potrebno je da se prijave u centar Ministarstva odbrane prema opštini stanovanja zaključno sa 31. julom ove godine, napominje se u saopštenju.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan