Proglašenje POBEDNIKA prvog meseca VELIKOG NOVOSADSKOG NAGRADNOG KONKURSA

Proglašenje POBEDNIKA prvog meseca VELIKOG NOVOSADSKOG NAGRADNOG KONKURSA

Nakon 9 dodeljenih nedeljnih nagrada i javnog glasanja, vreme je da proglasimo pobednika meseca.

Vi ste izabrali! Od 2. do 7. novembra, čitaoci portala Moj Novi Sad su preko Fejsbuk stranice glasali za svoju omiljenu fotografiju na temu “Moj NS selfi”. Na osnovu prebrojanih glasova, koji se nalaze u u albumu sa fotografijama, pobednikom proglašavamo Milanu Kadrić, sa ukupno 791 lajkom.

 

 

Milana je poslala fotografiju sa svojim kolegom, koja je nastala u Dunavskom parku, jednom od najprepoznatljivijih simbola našeg grada. U njene ruke odlazi vaučer za bicikl i biciklističku opremu po izboru u vrednosti od 36.000 dinara koji poklanja "Fanatic Bicycle Shop".

 

 

Čestitamo Milani na nagradi, zahvaljujemo ostalim takmičarima i želimo im više sreće u trci za finalnu supernagradu, koja se dodeljuje na kraju konkursa i to primenom istog sistema glasanja publike. Glavna nagrada je laptop "HP Pavilion 15", u vrednosti od 1.000 evra, koji poklanja naš super-sponzor "Infograf-Goti"

 

 

Pozivamo sve naše verne čitaoce da i dalje učestvuju u konkursu tako što će od 9.novembra slati svoje radove na temu “Moj talenat”. Više o konkursu pročitajte ovde.

Oceni vest:
4
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan