PROGLAŠENJE POBEDNIKA VELIKOG NOVOSADSKOG NAGRADNOG KONKURSA

PROGLAŠENJE POBEDNIKA VELIKOG NOVOSADSKOG NAGRADNOG KONKURSA

Supernagrada Velikog novosadskog nagradnog konkursa otišla je u ruke našeg mladog talentovanog sugrađanina!

Nakon tri meseca, 30 nagrada i finalne šestodnevne borbe za glasove, Velikom novosadskom konkursu je došao kraj. U proteklom periodu na adresu portala Moj Novi Sad pristigli su brojni radovi na tri konkursne teme: “Moj NS selfi“, “Moj talenat“ i “Moja ekipa“.

Zahvaljujući našim sponzorima: “Toster bar“, “Slatki dan“, “Loft cafe“, restoran “Nacionalna klasa“, “Cafe brod Zeppelin“, “Atrium Hamam & spa“, “Flex Fitness & health centar“, trambolina park “Amplituda“ i kuglani “Žabac“, 27 naših sugrađana je osvojilo nedeljne nagrade, u vrednosti od 2.000 do 4.000 dinara.


Tri vredne nagrade, između 20.000 i 79.999 dinara dodelile su kompanije: “Univerexport“, “Studio Moderna“ i "Fanatic Bicycle Shop", a glavnu nagradu ovog uzbudljivog konkursa obezbedili su naši prijatelji, kompanija "Infograf-Goti". Srećni dobitnik osvaja gejmerski laptop "HP Pavilion 15" u vrednosti od 1.000 evra.

Za ovu izuzetnu nagradu, tokom nedelje za nama, borili su se svi dobitnici u protekla tri meseca. U tesnoj borbi za glasove, u samom foto-finišu, pobedio je jedan od učesnika na temu “Moj talenat“. Na osnovu prebrojanih glasova i utvrđene njihove ispravnosti, pobednikom Velikog novosadskog nagradnog konkursa proglašavamo Milovana Đuđića, koji je sakupio 1.657 glasova.

Milovan je, u novembarskom delu konkursa, sa nama podelio svoj video "One man band". U njemu je, kao autor instrumentalne teme, svirao nekoliko instrumenata: gitaru, lap steel gitaru, bas gitaru, Hammond organ, kao i bubanj. Takođe je samostalno uradio audio i video produkciju snimka, što je još jedan dokaz njegovog neosporivog višestrukog muzičkog talenta.


Čestitamo Milovanu na nagradi, zahvaljujemo sponzorima koji su bili deo ove velike priče, svim učesnicima nagradnog konkursa, kao i vama koji ste glasali i na taj način pomogli da nagrade odu u prave ruke.

Oceni vest:
4
18

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan