PROGRAM "BICIKLOGRAD": Popusti i pogodnosti za novosadske bicikliste

PROGRAM "BICIKLOGRAD": Popusti i pogodnosti za novosadske bicikliste

Program "Biciklograd", pod sloganom "Iskoristi sve mogućnosti bicikliranja", organizovala je Novosadska bicilistička incijativa.

Kako se navodi na sajtu ovog udruženja, popuste i pogodnosti za novosadske bicikliste obezbediće prepoznatljive kompanije i institucije kulture, sporta i rekreacije, turizma, prevoza i druge.

Tako će korišćenjem "Biciklograd" kartice biciklisti i oni koji će tek početi da bicikliraju mogu da ostvare popuste od 5% do čak 50% na robu i usluge, kao i da ostvare dodatne pogodnosti.

Pored ovoga, korisnici programa primaće obaveštenja o biciklističkim događajima, aktivnostima i zanimljivostima, uz mogućnost odjave. Spisak pogodnosti i partnera se svakodnevno proširuje. U programu "Biciklograd" učestvuju Srpsko narodno pozorište, Novosadsko pozorište, Gradska biblioteka u Novom Sadu, biciklistički servisi Invictabike shop, Ris Cycling, Cikloteka, Fanatic i drugi.

"Biciklograd" kartice dolaze u dve verzije – jednogodišnjoj i dvogodišnjoj.

Cene kartica su 500 i 800 dinara i mogu se izraditi i preuzeti u prostorijama Novosadske biciklističke inicijative u Ise Bajića 6A (lokal 4) svakog radnog dana od 10 do 14, i utorkom i četvrtkom od 17 do 19 časova.

Deo prihoda ostvarenih prodajom kartica Novosadska biciklistička inicijativa usmeriće ka programskim aktivnostima kao što su edukacija u saobraćaju, istraživanje, javno zagovaranje i promocija biciklizma u Novom Sadu.

Oceni vest:
4
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

restorani novi sad raspored sahrana i ispraćaja raspored ispraćaja i sahrana bez vode isključenje vode servisne informacije novorođenčad Republički hidrometeorološki zavod elektrovojvodina isključenja struje Isključenje struje matičar novi sad RHMZ novosadsko porodilište Vreme u Novom Sadu JKP Vodovod i kanalizacija novosađani servisne informacije novi sad betanija horoskop gradsko groblje Elektrodistribucija Novi Sad klinika za ginekologiju i akušerstvo sahrane gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević vremenska prognoza raspored sahrana novi sad jkp novosadska toplana bebe jkp lisje