Projekat "Solidarnost pre svega" – gratis promocija za male preduzetnike

Projekat "Solidarnost pre svega" – gratis promocija za male preduzetnike

Poštovani preduzetnici i mali privrednici, zanatlije, slobodni umetnici i kreativci... Svi vi koji u našem gradu živite i radite, stvarate, proizvodite ili pružate usluge... Pozivamo vas da nam pošaljete informacije o vašem biznisu, brendu, vašem radu i talentu i obezbedite sebi GRATIS promociju putem našeg portala!

Internet portal Mojnovisad.com, uz podršku Fondacije Ana i Vlade Divac, poziva vas da se priključite projektu "KUPUJ KOD KOMŠIJE" koji za cilj ima podršku lokalnom biznisu i promociji koncepta "kupuj od svog komšije, lokalnog proizvođača".

Ne propustite jedinstvenu priliku da doprete do preko 500 hiljada posetilaca našeg sajta, koji svakog meseca otvore preko dva miliona stranica!

Od svih pristiglih priča, odabraćemo 30 koje ćemo "upakovati", objaviti i promovisati na našem sajtu i putem društvenih mreža.

Uvereni smo da ćete imati koristi od naše male podrške, te povećati prepoznatljivosti svog biznisa/brenda, kao i samu prodaju, i time dobiti vetar u leđa za vaše buduće poslovne i kreativne poduhvate.

Veliki će se već nekako snaći, ali na nama malima je da pokažemo solidarnost i podržimo jedni druge, jer samo tako možemo opstati u ovim vremenima.

Kupujući lokalno pomažemo naše komšije, prijatelje, jačamo naš kraj, jačamo naš grad, naš Novi Sad.

Pošaljite nam svoju priču i kontakte na mejl adresu
, najkasnije do četvrtka, 14. maja 2020. 

Držimo vam palčeve! 

Ideja se realizuje u okviru projekta "Jačanje solidarnosti kao odgovor na COVID- 19 epidemiju" uz podršku Fondacija Ana i Vlade Divac, Balkanskog fonda za demokratiju i Ambasade Kraljevine Norveške.

Oceni vest:
18
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • petar

  pre 1118 dana i 22 sata

  al da komsa ne dere

  Oceni komentar:
  0
  9