Prolećna razmena knjiga - Razlistavanje u subotu u kulturnom centru Dom b-612

Prolećna razmena knjiga - Razlistavanje u subotu u kulturnom centru Dom b-612

Četvrta po redu razmena knjiga koju književni blog Prerazmišljavanje organizuje u Miletićevoj 40 održaće se u subotu, 12. maja. Građani knjige koje im više nisu potrebne mogu zameniti za kupone, koje potom menjaju za neku od više stotina knjiga već prisutnih na razmeni ili mogu sačekati da pristignu nove knjige.

Sve knjige koje građani žele da doniraju ili one koje preostanu nakon razmene biće prosleđene dalje, ili poklanjanjem vernim čitaocima Prerazmišljavanja ili kroz naredne razmene knjiga.

Razmena će da traje od 11 do 18 časova, a u razmeni učestvuju sve vrste knjiga, od beletristike, preko naučnopopularne literature, enciklopedija i priručnika, do kuvara i džepnih knjiga.

Na tradicionalnom Književnom popodnevu koje se održava u okviru Razmene knjiga, sa početkom u 15 časova, teoretičar, kritičar, književni prevodilac i pisac fantastike Tihomir Jovanović govoriće o fenomenu fandoma i uticaju fan fikcije na razvoj žanra.

U skladu sa temom ovogodišnje razmene, STVARI ISPALE IZ KNJIGA, biće otvorena i izložba stvari pronađenih u knjigama koje su učesnici ostavili na prethodnim razmenama. Održaće se i promocija Novosadske kvidič lige, a očekuje se i učešće novosadskih LARP-era u vidu žive izložbe kostima.

Za više detalja o programu pogledajte na fejsbuk stranici Prerazmišljavanje.

 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan