Prolećna razmena knjiga sutra u Novom Sadu

Prolećna razmena knjiga sutra u Novom Sadu

Prolećna razmena knjiga - Razlistavanje održaće se u subotu u kulturnom centru Dom b-612.

Ovo je četvrta razmena knjiga koju književni blog Prerazmišljavanje organizuje u Miletićevoj 40 i ovog puta tema je STVARI ISPALE IZ KNJIGA
 
- Knjige koje im više nisu potrebne zainteresovani mogu zameniti za kupone, koje potom menjaju za neku od više stotina knjiga već prisutnih na razmeni ili mogu sačekati da pristignu nove knjige. Razmena traje od 11 do 18 sati, a u razmeni učestvuju sve vrste knjiga, od beletristike, preko naučnopopularne literature, enciklopedija i priručnika, do kuvara i džepnih knjiga. Sve knjige koje građani žele da doniraju ili one koje preostanu nakon razmene biće prosleđene dalje, ili poklanjanjem vernim čitaocima Prerazmišljavanja ili kroz naredne razmene knjiga - kažu organizatori u saopštenju. 

Na tradicionalnom Književnom popodnevu koje se održava u okviru Razmene knjiga u 14 sati, održaće se promocija Novosadske kvidič lige, a novosadski LARP-eri pridružiće se Razlistavanju u vidu žive izložbe kostima. Specijalni gost Književnog popodneva biće teoretičar, kritičar, književni prevodilac i pisac fantastike Tihomir Jovanović, koji će govoriti o fenomenu fandoma i uticaju fan fikcije na razvoj žanra.

U skladu sa temom STVARI ISPALE IZ KNJIGA, biće otvorena i izložba stvari pronađenih u knjigama koje su učesnici ostavili na prethodnim razmenama.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan