Prolećno velnes opuštanje u Šeratonu sa 15% popusta

Prolećno velnes opuštanje u Šeratonu sa 15% popusta

Potrebno vam je da se ovog proleća malo opustite i posvetite vreme sebi? Majska akcija u hotelu Šeraton je kao stvorena za vas: švedska masaža sa istezanjem sa 15% popusta i uz to – sat vremena gratis korišćenja termalne zone spa centra.

Ukoliko se javite na mejl adresu ili na broj telefona 021 48 78 077 i do kraja maja zakažete termin, imaćete priliku da doživite nezaboravno iskustvo relaksiranja, a da pritom uštedite.

Uživajte u autentičnom iskustvu švedske masaže, jedne od najpopularnijih masaža u svetu, koja će Vam pružiti potpuno opuštanje i obnoviti vaše telo i um. Kombinujući različite tehnike, švedska masaža pomaže u smanjenju napetosti mišića, poboljšava cirkulaciju, a samim tim i opšte zdravlje organizma.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sheraton Novi Sad (@sheratonnovisad)

 

ŠVEDSKA MASAŽA

Glavna svrha švedske masaže je da se celo telo opusti i da se poboljša sveukupna cirkulacija u organizmu. Švedska masaža pomaže da se poveća dotok kiseonika u telu i da se organizam oslobodi svih štetnih materija i toksina.

Još jedna od važnih prednosti ove masaže je to što pomaže u oporavku mišića koji su povređeni ili koji su veoma napeti i premoreni. Uz pomoć švedske masaže može se pobediti čak i dubinska napetost mišića koja traje dugi niz godina. Da bi se to postiglo, važno je redovno primenjivati tretmane švedske masaže, kako bi telo dobijalo veću količinu kiseonika nego inače što dobija.

Postoji još dosta koristi koje nam švedska masaža nudi. Važno je pomenuti da ova masaža pomaže čak i u jačanju imunog sistema. S obzirom da se uz pomoć švedske masaže uklanjaju sve štetne materije i toksini, mišići će se znatno brže oporaviti nakon neke povrede ili intenzivnog vežbanja i napora.

Možda niste znali, ali švedska masaža ima pozitivno dejstvo i na nervni sistem pacijenta. Uz pomoć švedske masaže opuštaju se, ne samo mišići tela, već i nervi. Ukoliko se redovno primenjuje to će pomoći u oslobađanju od napetosti i smanjenju stresa kod pacijenta, a svi znamo da je stres jedan od glavnih uzročnika mnogih bolesti u današnje vreme.

Masaža istezanjem uključuje tehnike kao što su duboka masaža tkiva, masaža triger tački, miofascijalna relaksacija i još mnogo toga za ublažavanje napetosti iz tela.

Prepustite se iskusnom terapeutu i doživite duboko opuštanje i obnovu svog tela i duha.

 

Pre ili posle masaže, savršeno će vam prijati sat vremena u termalnoj zoni spa centra, kako bi vaš užitak bio potpun.

Hotel Šeraton u Novom Sadu nalazi se u Polgar Andraša 1, na uglu Futoškog puta i Bulevara Evrope. Spa centar ušuškan je na 10. spratu, uz nezaboravan pogled, a poseduje tursko kupatilo, finsku saunu, slanu sobu, đakuzi, masažu...

Priuštite sebi trenutke iskonske radosti i bićete kao novi, jer vi to zaslužujete...

Oceni vest:
3
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan