"PROMENADA": Specijalna iznenađenja za "Lady Weekend" i "Baby Fest"

"PROMENADA": Specijalna iznenađenja za "Lady Weekend" i "Baby Fest"

Na dve manifestacije koje će se održati tokom vikenda predstaviće se oko 40 izlagača sa širokim spektrom proizvoda.

U subotu i nedelju, 25. i 26. januara, u šoping centru "Promenada" u Novom Sadu počinje "Lady Weekend by Dove", manifestacija u potpunosti posvećena damama. U istom periodu na centralnom mestu održaće se i treći "Baby Fest" – sajam za mame bebe i trudnice, takođe uz podršku kompanije "Dove". Uz besplatan ulaz za sve posetioce, tokom oba dana, od 10 do 20 časova, organizatori najavljuju pravo uživanje za pripadnice lepšeg pola i sve one koji sa svojim mališanima posete ove manifestacije.


Na "Lady Weekendu" i "Baby Festu" biće prisutno oko 40 izlagača, koji će predstaviti širok spektar proizvoda – opremu za bebe, garderobu, razne kozmetičke preparate, kreme, maske, aparate za depilaciju, mlečne i voćne napitke, zatim nakit za svaku priliku, razne vrste zdrave hrane i drugih zanimljivih sitnica i brendova interesantnih svakoj ženi.

Takođe, veliki broj izlagača organizovaće kreativne radionice u kojima će posetioci naučiti i saznati dosta toga novog iz raznih oblasti o pravilnoj ishrani i nezi svake savremene žene ili deteta.

 


– Posetioci će uživati u svemu što ih očekuje na ovoj manifestaciji gde se mogu obradovati poklonima, koje ovde mogu naći sa specijalnim popustima
– navode  organizatori zajedno sa partnerom, šoping centrom "Promenada", i generalnim sponzorom manifestacije, brendom "Dove", obećavajući pritom odličnu zabavu i druženje za sve Novosađane koji posete "Lady Weekend" i "Baby Fest".


Promotivni tekst

Oceni vest:
4
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan