Proslava mature će možda i biti moguća, ali bez plesa?!

Proslava mature će možda i biti moguća, ali bez plesa?!

Ova generacija maturanata će po signalima koji stižu iz vrha vlasti moći da svečano obeleži završetak školovanja. Za sada deluje da će veliki i mali maturanti imati više sreće od prethodne generacije.

Sa popuštanjem mera i smirivanjem epidemiološke situacije, postalo je moguće organizovati proslavu mature. Kako prenosi "Blic", moći će da se okupi najviše 100 gostiju, ali bez igre na podijumu. Interesovanje među đacima je naravno veliko, ali još nije jasno kako će to sve izgledati.

Stav većine direktora je, da sve zavisi od odluka Kriznog štaba. Međutim, pitanje je da li će biti vremena da se sve organizuje, ako epidemilološka situacija dozvoli veća okupljanja. Razmatraju se opcije da matursko veče bude organizovano na otvorenom. Zanimljivo je, da ponude od restorana, agencija i drugih stižu, ali su školama vezane ruke. 

Kako mediji prenosi, stav direktora škola je da maturskog bala bez obzira na sve neće biti, ali s druge strane zbunjuje mogućnost da se maturanti okupe i da nema igranja i plesa.

Iz Ministarstva prosvete su se oglasili jednom rečenicom: Organizovanje proslava maturske večeri zavisiće od odluke Kriznog štaba.

Oceni vest:
2
5

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan