"PROTIV DIKTATURE I SISTEMA": Protest studenata danas u 18 u Kampusu

"PROTIV DIKTATURE I SISTEMA": Protest studenata danas u 18 u Kampusu

Skup pod nazivom "Protest protiv diktature i sistema" održaće se danas kod fontane ispred studentskog doma "Branko Bajić".

- Studentski Pokret Novog Sada poziva sve studente, studentkinje, nezadovoljne i obespravljene građane i građanke kojima je dosta laži, prevara, pljačkanja, bede i ugnjetavanja da se okupimo i pokažemo šta mislimo o postojećem sistemu uopšte, kako onima koji su uspeli da se osiguraju na njegovom čelu ovim izborima, tako i onima čija je to bezuspešna namera bila – kaže se u pozivu organizatora.

Skup je najavljen za 18 sati, kod fontane ispred doma "Branko Bajić" u kampusu Novosadskog univerziteta, odakle će okupljeni poći na Trg Slobode gde će se priključiti drugim građanima. 

- Mi ne želimo da bežimo iz ove zemlje jer je ova zemlja naša. Mi ne želimo da okrenemo glavu i dopustimo kriminalcima i mafijašima obučenim u odela sa kupljenim ili pravim diplomama da unište ono za šta su se čitavi naraštaji naših predaka izborili. Došlo je vreme da im kažemo ne i prestanemo da verujemo u to da oni znaju bolje od nas samih šta je ono što želimo, za šta hoćemo da se borimo i za šta smo spremni da trpimo. Ovo što nam oni, svi zajedno, nude sigurno nije to – poručuje se u pozivu Studentskog pokreta Novog Sada.

Oceni vest:
3
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan