Prvi "Conventa Trend Bar" u petak u KS "Svilara"

Prvi "Conventa Trend Bar" u petak u KS "Svilara"

Za sve one koji rade u kongresnoj industriji, dobro poznato ime "Conventa Trend Bar" pruža mogućnost edukacije, nova saznanja i povezivanja ljudi iz ove oblasti.

Ovaj jedinstven događaj u regionu, koji se održava više puta godišnje u različitim gradovima Evrope, ove jeseni će se održati prvi put u Novom Sadu u saradnji sa Turističkom organizacijom Grada Novog Sada.

Tokom ove jeseni, a pre održavanja u Novom Sadu, događaj se realizovao u Varni (Bugarska) i u Bratislavi (Slovačka)

"Conventa Trend Bar" će se održati  u petak, 18. oktobra, u Kulturnoj stanici "Svilara" na Podbari, u vremenu od 11 do 14 časova.

Učesnicima će se obratiti Gorazd Čad, suosnivač "Conventa", kao i Andrea Knezy, izvršni direktor za kongresne aktivnosti i članica Izvršnog odbora Novosadskog sajma.

Gospodin Gorazd Čad, suosnivač regionalnog kongresa "Conventa", osnivač događaja "Conventa Crossover", kao i direktor i vlasnik marketing agencije "Toleranca Marketing" i glavni urednik časopisa "Kongres magazin", odgovaraće na postavljena pitanja o problemima sa kojima se susreću organizatori različitih događaja.

Biće reči o tome kako događaje učiniti zanimljivim, raznolikim, jedinstvenim.

Glavni deo "Conventa Trend Bara" će biti radionica pod nazivom "Uspešan marketing događaja" koja će odgovoriti na pitanja zašto klasične metode ne funkcionišu uvek i šta moramo znati, da bi na pravi način promovisali događaj. Radionica je interaktivnog tipa i vrlo praktična, a prezentacija sa 20 konkretnih primera će vam pružiti odgovarajuće alate i tehnike za uspešniji marketing i promociju.

Učešće je besplatno, ali je prvo potrebno rezervisati svoje mesto registracijom na ovom linku.

Oceni vest:
0
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan