Prvi "NS Market" u subotu kod Firčija u Think Tanku

Prvi "NS Market" u subotu kod Firčija u Think Tanku

Pored promocije i prodaje, u ponudi će biti i drugi zanimljivi sadržaji.

U subotu, 26. maja, od 11 do 19 časova, u Firchie Think Tank Studiju, biće održan prvi "NS Market", nova gradska manifestacija koja će okupljati zanatlije, male proizvođače, kreativce i inovatore sa idejom da im otvori prostor za promociju i prodaju njihovih proizvoda i usluga.

Kako se navodi u saopštenju, ideja "NS Marketa" je da se u 2018. godini organizuje po jedan celodnevni izlagačko-prodajni festival, jednom mesečno, koji će imati svoj opšti i tematski deo, a pored promocije i prodaje u  ponudi će biti i drugi sadržaji koje će informisati i animirati posetioce i izlagače.


Na prvom "NS Marketu" priliku da predstave svoje radove imaće i Udruženje distrofičara Južnobačkog okruga – Novi Sad. Radove kao što su slike na platnu i staklu, štrikanje prstima, tkani proizvodi na razboju, pletene korpice od papira, koje će predstaviti, nastali su na umetničkim radionicama Udruženja.

- "NS Market" na ovaj način podržava i promoviše njihov rad, ustupajući im prostor. Svaki kupljeni proizvod na štandu pomaže radu Udruženja distrofičara Južnobačkog okruga – kaže se u saopštenju organizatora.

U okviru prvog "NS Marketa" posetioci će imati prilike da vide ili učesvuju na radionici grafike u organizaciji Katedre za grafiku Akademije umetnosti u Novom Sadu. Na ovoj radionici biće predstavljene osnovne grafičke tehnike i proces štampanja umetničke grafike. Učesnici radionice će imati mogućnost da i sami realizuju svoje ideje. Materijal za izradu matrica će biti reciklažni materijal, tetrapak na kojima će učesnici moći da ugraviraju svoje crteže, a po završetku izrade matrice svoje rezultate rada, učesnici će moći da otisnu grafičke listove i da te rezultate rada ponesu sa sobom.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan