Prvi od rodbine stižu u babine: Poklon paketi Univerexporta za sve bebe Novog Sada

Prvi od rodbine stižu u babine: Poklon paketi Univerexporta za sve bebe Novog Sada

U narednih godinu dana svaka beba i mama će prilikom izlaska iz novosadskog porodilišta Betanija dobiti poklon paket od kompanije Univerexport.

Aktivnost simboličnog naziva "Prvi od rodbine stižemo u babine" Univerexport organizuje zajedno sa vodećim kompanijama na tržištu (Violeta, Becolino, Pavlogal, Henkel), čime će 6.500 beba tokom ove i naredne godine dobiti poklon paket kao pomoć u prvim danima. Svaki paket sadrži: pelene za bebe, omekšivač, prašak, sapun, kupku, kremu i vlažne maramice spakovane u kutiju, koji se predaju svakoj mami, odnosno bebi prilikom polaska kući iz porodilišta.Univerexport je kompanija koja je svoje prve korake napravila 1990. godine u Novom Sadu, odakle se maloprodajna mreža širila dalje ka svim većim i manjim opštinskim centrima, kao i Beogradu i okolini, a uskoro i centralnoj Srbiji. Tokom svih tih godina, Univerexport je na različite načine doprinosio zajednici i okruženju, ali namera da se okrene najmlađima kao stubovima i osloncima društva ostala je kao konstanta tokom svih 30 godina postojanja.

Kampanja "Prvi od rodbine stižemo u babine" još jedan je simboličan dodatak krilatici Najbolje naše za najdraže vaše, kojom Univerexport obeležava svoju jubilarnu godinu.


Promotivni tekst

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan