Prvi Super Dr.Max u Novom Sadu – više od apoteke

Prvi Super Dr.Max u Novom Sadu – više od apoteke

Dr. Max apoteka je pre nekoliko dana u Novom Sadu otvorila svoj prvi Super Dr.Max objekat koji je Više od apoteke.

Super Dr.Max se nalazi u Filipa Višnjića 5 i radiće svakog dana od 8 do 20h. 

Nakon 5 godina razvoja mreže i sa preko 200 apoteka u Srbiji, Dr.Max apoteke su u prilici da potrošačima ponude jedan potpuno novi koncept apoteka Super Dr.Max – Više od apoteke! U tri najveća grada u Srbiji, u Novom Sadu, Nišu i Beogradu, na super lokacijama, pored znatno većeg prodajnog prostora, značajno je proširen i asortiman.Pored redovnog Dr.Max apotekarskog asortimana na koji su potrošači navikli i kvalitetne farmaceutske usluge, potrošače ovde očekuje mnogo više proizvoda iz različitih kategorija kao što su šminka i kozmetika, proizvodi za mame i bebe, zatim zdrava hrana i suplementacija za rekreativce i sportiste. Koncept Super Dr.Max-a jeste da se zadovolje potrebe potrošača da prilikom jedne posete mogu da pronađu sve što bi inače pronašli u apoteci, drogeriji, prodavnici dečije opreme, ali i hrana specijalne namene.


Jedna od važnijih informacija je i ta da će ovaj prošireni asortiman biti dostupan po dobro poznatim povoljnim Dr.Max cenama koje važe uz Dr.Max Loyalty karticu. Jedna od osnovnih prednosti Dr.Max Loyalty programa je što je jednostavan. Samu Loyalty karticu je moguće izvaditi u bilo kojoj apoteci popunjavanjem pristupnice ili popunjavanjem online formulara na stranici Loyalty kartica na sajtu drmax.rs i kartica će biti poslata na adresu. Odmah nakon popunjavanja pristupnice Loyalty kartica je aktivna i spremna za korišćenje. U svim Dr.Max apotekama, kao i u Super Dr.Max-u, za vlasnike Dr.Max Loyalty kartica važe posebne cene koje su povoljnije od redovnih i na ovaj način je moguće praviti uštede pri svakoj kupovini.

Ono što je, pored širokog asortimana specifično za Super Dr.Max je da je u samom objektu moguće odraditi različite provere poput provere stanja kože lica i kose uz pomoć skenera, zatim merenje vitaminsko mineralnog statusa i merenje telesnog sastava. Ova savetovališta će biti dostupna potrošačima u sva tri objekta uz zakazivanje na broj telefona Super Dr.Max-a.


Posle Novog Sada, u narednim danima Super Dr.Max će biti otvoren i u Nišu i Beogradu. Potrošači su u Novom Sadu tokom vikenda otvaranja mogli da iskoriste odličan trodnevni popust, ali i razne druge pogodnosti. Decu su uživala u animacijama pripremljenim za njih, a odrasli u poklonima i povoljnoj kupovini.

U iščekivanju novih otvaranja, proverite u Novom Sadu zašto je Super Dr.Max Više od apoteke.

Promotivni tekst

Oceni vest:
5
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan