Prvo "Mama biznis veče" u Novom Sadu

Prvo "Mama biznis veče" u Novom Sadu

Prvo "Mama biznis veče" organizuje Udruženje Mame Novosađanke u ponedeljak, 20. avgusta od 19 do 21 sat, u bašti Dečje ćoše, Ulica Braće Lučić 23.

 

"Mama biznis veče" će biti upriličeno kako bi se mame preduzetnice upoznale, povezale i predstavile svoj biznis, te informisale buduće preduzetnice.

- Na svakoj Mama biznis večeri predstaviće se po pet mama preduzetnica, sa svojim zanimljivim ličnim i poslovnim pričama, koje će upoznati prisutne o svojim počecima, ideji, preprekama na koje su nailazile i načinima na koje su ih prevazilazile i mnogim drugim zanimljivim stvarima. Publika će biti u prilici da postavlja pitanja, a na kraju večeri najsrećniji posetioci će dobiti i lepe poklone  od ovih pet preduzetnica –  ističu organizatori u saopštenju.

Mama biznis veče je kako organizatori objašnjavaju, logičan nastavak  manifestacije Mama biznis fest, gde mame preduzetnice na licu mesta predstavljaju i prodaju svoje proizvode i usluge.

- Takođe, to je svojevrsni uvod u projekat Mama biznis klub, kojim se naše udruženje predstavilo javnosti krajem prošle godine, ali za čiju realizaciju još nismo uspele da obezbedimo sredstva. Projektom Mama biznis klub preduzetnicama bi bio omogućen radni prostor za rad, sastanke, seminare i predavanja, uz obezbeđeno čuvanje dece u prostoriji pored. Dok ne steknemo uslove za osnivanje Mama biznis kluba, želimo da mame preduzetnice, koje su već godinama uz nas, redovno okupljamo bar na ovaj način. Dakle, ovo je jedan od načina na koji podržavamo žensko preduzetništvo, pomažemo umrežavanju mama preduzetnica i plasiranju njihovih proizvoda i usluga na trzištu – ističu organizatori.

Ne manje važan cilj je i informisanje majki preduzetnica, ali i onih koje to tek planiraju da postanu. Biti majka i zarađivati za život nije jednostavno. Pokazalo se kako kažu organizatori u saopštenju, da postoji ogroman broj žena koje nešto rade ili imaju ideje za posao i da im je potrebna određena pomoć i podstrek za to.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan