Psihološko savetovalište NSHC: Naučimo kako da pohvalimo sebe i druge

Psihološko savetovalište NSHC: Naučimo kako da pohvalimo sebe i druge

Psihološko savetovalište Novosadskog humanitarnog centra (NSHC) vas poziva na radionicu "Naučimo kako da pohvalimo sebe i druge".

Pohvala koju upućujemo drugima i sebi je ujedno besplatna informacija nama samima. Govori o našoj sposobnosti da prepoznamo ono što je dobro i o količini samopouzdanja koje imamo. Ona ne neguje samo drugu osobu, već i nas same.

Na radionici "Naučimo kako da pohvalimo sebe i druge" imaćete priliku da se upoznate sa samopouzdanim načinom davanja i primanja pohvala. 

Na radionici ćete naučiti da:

- prepoznate kada je pohvala koju dobijete iskrena, a kada ne
- šta znači kada nekome automatski uzvratite pohvalu
- na koji način pokazujete da ne umete da primite pohvalu
- da li je uredu hvaliti sebe ili ne
- kada pohvala upućena sebi predstavlja egoizam a kada ne

Voditeljka radionice: volonterka Milica Mandić, diplomirani psiholog i sertifikovani trener asertivne komunikacije. Milica ima višegodišnje iskustvo u vođenju radionica sa mladima svih uzrasta.

Učešće na radionici je BESPLATNO.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na radionicu na mail (u prijavi napišite ime i prezime, broj telefona i godište) ili na broj 063 69 46 77. Broj mesta je ograničen, zato se prijavite što pre. 

Datum, vreme i mesto: 26.04.2017. god, od 19:00-21:00
Psihološko savetovalište NSHC-a: Bulevar Vojvode Stepe 1 (preko puta Jysk-a).
Do savetovališta možete doći aubusom broj 7.

Psihološko savetovalište Novosadskog humanitarnog centra (NSHC) osnovano je 2008. godine u cilju promocije zdravlja i pružanja psihološke podr
ške i pomoći. U Savetovalištu možete dobiti usluge psihološkog savetovanja, psihoterapije i emotivne podrške. Psiholozi koji rade u Savetovalištu su volonteri na edukaciji iz psihoterapije (različiti psihoterapijski pravci).
Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan