Psihološko savetovalište NSHC: Naučimo kako da pohvalimo sebe i druge

Psihološko savetovalište NSHC: Naučimo kako da pohvalimo sebe i druge

Psihološko savetovalište Novosadskog humanitarnog centra (NSHC) vas poziva na radionicu "Naučimo kako da pohvalimo sebe i druge".

Pohvala koju upućujemo drugima i sebi je ujedno besplatna informacija nama samima. Govori o našoj sposobnosti da prepoznamo ono što je dobro i o količini samopouzdanja koje imamo. Ona ne neguje samo drugu osobu, već i nas same.

Na radionici "Naučimo kako da pohvalimo sebe i druge" imaćete priliku da se upoznate sa samopouzdanim načinom davanja i primanja pohvala. 

Na radionici ćete naučiti da:

- prepoznate kada je pohvala koju dobijete iskrena, a kada ne
- šta znači kada nekome automatski uzvratite pohvalu
- na koji način pokazujete da ne umete da primite pohvalu
- da li je uredu hvaliti sebe ili ne
- kada pohvala upućena sebi predstavlja egoizam a kada ne

Voditeljka radionice: volonterka Milica Mandić, diplomirani psiholog i sertifikovani trener asertivne komunikacije. Milica ima višegodišnje iskustvo u vođenju radionica sa mladima svih uzrasta.

Učešće na radionici je BESPLATNO.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na radionicu na mail (u prijavi napišite ime i prezime, broj telefona i godište) ili na broj 063 69 46 77. Broj mesta je ograničen, zato se prijavite što pre. 

Datum, vreme i mesto: 26.04.2017. god, od 19:00-21:00
Psihološko savetovalište NSHC-a: Bulevar Vojvode Stepe 1 (preko puta Jysk-a).
Do savetovališta možete doći aubusom broj 7.

Psihološko savetovalište Novosadskog humanitarnog centra (NSHC) osnovano je 2008. godine u cilju promocije zdravlja i pružanja psihološke podr
ške i pomoći. U Savetovalištu možete dobiti usluge psihološkog savetovanja, psihoterapije i emotivne podrške. Psiholozi koji rade u Savetovalištu su volonteri na edukaciji iz psihoterapije (različiti psihoterapijski pravci).
Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

betanija bebe oktoberfest veternik Republički hidrometeorološki zavod novosadski oktoberfest elektrovojvodina Isključenje struje isključenje vode OK Vojvodina RHMZ porodilje novosadski sajam Vreme u Novom Sadu Vreme u Srbiji novosađani isključenja struje hladno pivo vremenska prognoza novosadska policija novosadsko porodilište pivo JKP Vodovod i kanalizacija bez struje servisne informacije novi sad bez vode gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević novorođenčad klinika za ginekologiju i akušerstvo telep