Pušten u rad semafor na raskrsnici Bulevara Evrope i Proleterske ulice

Pušten u rad semafor na raskrsnici Bulevara Evrope i Proleterske ulice

JP "Zavod za izgradnju grada" obaveštava javnost da će danas, 25. aprila, privremeni semafor na raskrsnici Bulevara Evrope i Proleterske ulice biti pušten u režim redovnog rada.

Iz ovog javnog preduzeća apeluju na vozače i sve učesnike u saobraćaju da dodatno obrate pažnju na početak rada novopostavljene saobraćajne signalizacije, s obzirom na to da su do sada semafori bili na treptaču, odnosno u probnom režimu rada. Budući da je predviđen detektorski režim rada semafora, iz ZIG posebno naglašavaju pešacima da obrate pažnju da je za prelazak preko bulevara potrebno aktivirati najavu na tasterima.

Početak rada semafora na ovom mestu posebno će obradovati stanovnike 30-ak kuća kojima je izgradnjom IV deonice Bulevara Evrope bila otežana svakodnevna komunikacija ka drugom delu Klise i pristup bus okretnici, školi, vrtiću, prodavnici. Na ovaj način, postavljanjem privremenog semafora, ne remeti se svakodnevni život i kretanje stanovnika ovog dela Klise, navodi se u saopšenju JP "Zavod za izgradnju grada". 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Pacijent

  pre 1766 dana i 11 sati

  A semafor kod Doma zdravlja u Rumenackoj 102 ????

  Oceni komentar:
  0
  1