RADI SE PUNOM PAROM: Uskoro prvi obrisi tržnog centra "Promenada" (FOTO)

RADI SE PUNOM PAROM: Uskoro prvi obrisi tržnog centra "Promenada" (FOTO)

Na gradilištu novog tržnog centra pored stadiona "Karađorđe" ovih dana postavljaju se temelji, a osim toga uporedo započinju radovi na podzemnoj i nadzemnoj betonskoj konstrukciji.

U narednih mesec dana očekuje se da prizemlje dobije svoje prve obrise, a kako saznaje "Dnevnik",  radovi dobro napreduju i sve teče u skladu s dinamičkim planom pa se očekuje da novi tržni centar bude gotov u četvrtom kvartalu 2018. godine.- Svakako smo u zacrtanim rokovima i zgrada će uskoro dobiti konačni oblik sa 150.000 kvadratnih metara površine objekta, u okviru kojih je 50.000 za maloprodajne, zabavne, ugostiteljske i uslužne sadržaje –
rekao je za "Dnevnik" divelopment menadžer firme "Nepi-rockcastle", vodećeg investitora u oblasti komercijalnih nekretnina u centralnoj i istočnoj Evropi, Nemanja Savčić.

On za novosadski dnevni list dodaje da rade punim kapacitetetom da bi naredne faze gradnje, koje se ne mogu odlagati, mogle biti izvedene.- Radi se gotovo non-stop, a u najudarnijim trenucima očekujemo i do 2.000 radnika na gradilištu
– kaže Savčić za "Dnevnik".

Tržni centar će imati četiri nivoa, ulaz s tri strane, kao i veliki parking s oko 1.500 mesta. U prizemlju će biti smešteni najeminentniji modni brendovi, kao i u podzemnom delu, gde će, osim prodavnica odeće, biti i hipermarket. "Promenada" će imati dva sprata, a jedan od njih biće rezervisan za zabavne sadržaje.


Opširnije o ovoj temi pročitajte ovde.

Oceni vest:
0
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan