Radio 021 proslavlja rođendan pokretanjem gift šopa "ShopiNS"

Radio 021 proslavlja rođendan pokretanjem gift šopa "ShopiNS"

Danas, 9. juna, Radio 021 obeležava 24 godine postojanja, a na godišnjicu osnivanja pokrenuo je novu delatnost – gift šop pod nazivom "ShopiNS".

Već sam naziv novog brenda nagoveštava šta je "ShopiNS" – to je nova onlajn prodavnica koja na prepoznatljiv i autentičan način pokušava da pruži odgovor na pitanje "Šta je novosadski?", a sa ciljem da oni najverniji slušaoci i čitaoci konačno dobiju mogućnost da na konkretan način podrže i pomognu rad redakcije u koju veruju već više od dve decenije.

Još pre 24 godine obavezali smo se da ćemo raditi u interesu javnosti i sa uspostavljenim visokim standardima novinarske profesije, da ćemo izveštavati tačno, pravovremeno i objektivno. Publika nam je uzvratila poverenjem, i iz godine u godinu je sve brojnija. Pokretanjem ShopiNS-a sada želimo da im pružimo mogućnost da obraduju sebe ili nekog sebi dragog nudeći im zanimljive proizvode sa autentičnim ilustracijama i pratećim porukama koje mogu sa ponosom da koriste, znajući da su podržali ono što vredi. Jer svaki doprinos, ma kako bio velik ili mali, dragocen je za našu budućnost – rekao je direktor novosadskog 021 Slobodan Krajnović.


Upečatljive poruke koje oslikavaju duh panonskog grada poznatog po određenom tempu života, izgovora reči i naročitom duhu osmislili su kreativci sa 021, a odličan ilustratorski posao uradila je Olivera Popović, koja je mnogim Novosađanima poznatija kao Oli Poppins. Time se 021 porodica uvećala za još jednog člana, u kojoj sem dva medija (radija i portala) i Radio kafea, kulturnog utočišta Novosađana, sada postoji i internet porodavnica.

Oceni vest:
5
5

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Bata

  pre 427 dana i 8 sati

  Skupina ogavnih komunista, ne znam zašto ih promovišete.

  Oceni komentar:
  1
  2