#RadioBattleRS: O radio u nedelju u bici za finale (VIDEO)

#RadioBattleRS: O radio u nedelju u bici za finale (VIDEO)

Početkom ove godine omladinski O radio ušao je ponovo u trku za najbolju radio stanicu u Evropi, koju organizuje italijanski javni medijski servis RAI. Nakon prve bitke i ubedljive pobede nad nemačkim WDR-om, O radio je u drugom kolu pobedio i domaćine ovog takmičenja, RAI Radio 2.

U narednom krugu, odnosno, u polufinalu koje će biti održano u nedelju 3. aprila, voditeljski dvojac O radija Sofija Balać i Vukašin Kartalović mikrofone će ukrstiti sa jermenskom radio stanicom Armradio, koja je takođe pod okriljem javnog servisa ove zemlje.

Čitava "borba" trajaće sat vremena i možete je pratiti na adresi www.oradio.rs, u periodu od 20 do 21 čas, ali i putem Prvog programa Radio Novog Sada, na 87.7 mhz. Oba takmičara će tokom tih sat vremena emitovati muziku iz svoje zemlje, a cilj je da publika širom Evrope sluša program i putem Tvitera glasa za onoga ko im se više dopada.

Svaka od zemalja učesnica imaće svoj hashtag, za Srbiju je #radiobattleRS, dok je za Jermeniju #radiobattleAM.

Da biste i ovoga puta podržali O radio, potrebno je da uz svaki tvit koji pošaljete dodate i hashtag #radiobattleRS. Jedan glasač može da tvitne neograničen broj puta, a broji se i svaki retvit.

Najveći ukupni broj tvitova i retvitova donosi pobedu. Računaju se samo oni tvitovi koje objavite u periodu između 20 i 21 čas. Sve pre ili posle tog ključnog sata neće biti uračunato u konačan zbir glasova.

Sadržina tvitova nije važna sve dok sadrže hashtag #radiobattleRS.

O radio je dosadašnjim nastupom stekao velike simpatije učesnika bitke, a najviše samih organizatora. Voditelj italijanske stanice RAI Radio 2, Karlo Pastore, rekao je posle poraza u prošlom kolu, kada smo mu priredili iznenađenje i u programu uživo izveli pesmu na italijanskom, da posle ovoga "može slobodno da ode kući, jer je zaista uspelo".

 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan