Radionica "Mame iz porodične modlice"

Radionica "Mame iz porodične modlice"

U sklopu programa namenjenog roditeljima Američki kutak nastavlja sa aktivnostima ovog puta u saradnji sa novosadskim ogrankom “Centra za mame” koji će u utorak 9. maja od 16 do 17.30 časova realizovati radionicu "Mame iz porodične modlice"

Da li ste se ikada pitale kako vas je vaša porodica porekla oblikovala u pogledu roditeljstva? Šta su porodični obrasci i kako se prenose? Upoznajte se sa svojim porodičnim stablom - po čemu ličite na svoju majku, a šta niste želeli da preuzmete od nje?

Radionica je namenjena svim mamama, bez obzira na uzrast dece, koje žele da dublje proniknu u prirodu svog materinstva upoznajući se sa snagom porodičnog modela koji nas oblikuje i u tom pogledu. Autorka i voditeljka radionice: Svetlana Prodanović psihološkinja, porodična psihoterapeutkinja sa dugogodišnjim stažom u socijalnoj zaštiti.

“Centra za mame” povezuje i podržava mame u Srbiji, bori se za njihova radna prava i protiv svih vidova diskriminacije kojima su mame izložene. Njihova vizija je Srbija u kojoj mame nisu diskriminisane, gde je njihov značaj za zajednicu i društvo prepoznat i gde svaka mama ima mogućnost da ostvari svoj pun ljudski potencijal.

Prijave za radionicu su obavezne putem sledećeg linka: https://goo.gl/FA6Zpq

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

jkp lisje matična knjiga rođenih servisne informacije novosađani novosadsko porodilište JGSP "Novi Sad" novorođenčad porodilište raspored sahrana novi sad horoskopski znaci štrand radosne vesti bebe bez vode horoskop gradsko groblje bez struje isključenja struje jkp novosadska toplana Miloš Vučević elektrovojvodina havarija na vodovodu sahrane dunav EPS betanija almaško groblje servisne informacije novi sad vremenska prognoza novi sad RHMZ