Radnici GSP-a sastali se s gradonačelnikom Vučevićem

Radnici GSP-a sastali se s gradonačelnikom Vučevićem

Miloš Vučević primio je danas u Gradskoj kući predstavnike zaposlenih vozača u Javnom gradskom saobraćajnom preduzeću "Novi Sad", javljaju iz Kabineta gradonačelnika.

Kako se navodi, sastanak je održan na inicijativu nezadovoljnih vozača JGSP "Novi Sad", a u cilju upoznavanja gradonačelnika sa problemima u funkcionisanju tog preduzeća.

Tokom dvočasovnog, veoma složenog sastanka, predstavnici vozača JGSP detaljno su predočili gradonačelniku Milošu Vučeviću kompleksnu situaciju u preduzeću i istakli, da ukoliko bi se takva situacija nastavila, ona bi se mogla odraziti na efikasno i racionalno poslovanje preduzeća, javlja Odeljenje za odnose sa javnošću Grada Novog Sada.

Nakon što ih je pažljivo saslušao, gradonačelnik je istakao da je dobro poslovanje tog preduzeća u interesu svih građana Novog Sada. On je saopštio predstavnicima zaposlenih da će u okvirima svoje nadležnosti preduzeti sve adekvatne mere u cilju utvrđivanja iznetih informacija, a da će nakon toga, na osnovu precizno utvrđenog činjeničnog stanja, biti preduzete potrebne aktivnosti kako bi se osigurao nesmetan rad tog preduzeća, kaže se na kraju saopštenja iz Gradske kuće.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan