Radosne vesti iz Betanije: 24 mame rodile 28 beba!

Radosne vesti iz Betanije: 24 mame rodile 28 beba!

U novosadskom porodilištu od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

TROJKE: (devojčice) Zorana Njenjić iz Vrdnika.

BLIZANCE: (devojčice) Elmabruk Daw Dalal Abdulsalam iz Novog Sada, (devojčice) Milana Latinović iz Novog Sada.

DEVOJČICE: Sabina Jajin i Sabera Asanović iz Novog Sada, Jelena Šuščević iz Bukovca, Marijana Mihajlović iz Veternika, Izabela Peter iz Temerina, Andrea Slimak iz Bečeja, Aleksandra Džakula iz Ruskog Krstura i Jelka Božić iz Beočina,

DEČAKE: Zrna Nakomčić-Pušara, Sanja Petruševski, Milana Mitrović-Travar, Dragana Lazić, Bojana Latić i Jelena Cvijović iz Novog Sada, Kristina Salpura iz Kaća, Nada Tomić iz Bačkog Maglića, Slađana Sredić iz Žablja, Žiža Žebeljan iz Novog Beograda, Marija Galin iz Čelareva, Jelena Jovanović iz Srbobrana i Ljiljana Josipović iz Mošorina.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!   

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan