Radosne vesti iz Betanije: Dobili smo 17 devojčica i 10 dečaka!

Radosne vesti iz Betanije: Dobili smo 17 devojčica i 10 dečaka!

U novosadskom porodilištu, od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

BLIZANCE: (dečaka i devojčicu) Nikolina Sučević iz Apatina, (devojčice) Danijela Marčetić iz Odžaka

DEVOJČICE: Manuela Šalja, Milica Kusić, Jelena Selimović, Jasmina Angelovski, Snežana Zurovac, Nataša Krejić iz Novog Sada, Biljana Jelisavac iz Veternika, Maja Petković iz Budisave, Marija Grujin iz Kovilja, Marijana Čavić iz Titela, Dragana Miletić iz Petrovića, Monika Struharova iz Bačkog Petrovca, Leko Laura iz Subotice i Sabrina Nikolić iz Đurđeva.

DEČAKE: Nataša Cvetković, Svetlana Trifunjagić, Ivana Hamp, Jovana Galonja iz Novog Sada, Andrea Elvira Radoičić iz Sremske Kamenice, Maja Majstorović iz Futoga, Marijana Babić iz Temerina, Agata Kovčin iz Apatina i Aleksandra Makan iz Silbaša.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan