Radosne vesti iz Betanije

Radosne vesti iz Betanije

U Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, u poslednja 24 časa, broj rođenih dečaka ponovo premašio broj devojčica.

Kako javljaju iz novosadskog porodilišta, od 1. novembra u sedam sati, do 2. novembra u isto vreme, u ovoj zdravstvenoj ustanovi rođeno je 15 dečaka i 12 devojčica – ukupno 27 beba.

Čestitamo!

Podsećamo da je iz Klinike za ginekologiju i akušerstvo, u skladu s pravnim mišljenjem Sektora za pravne i opšte poslove KCV – obustavljeno slanje podataka javnim glasilima do dobijanja mišljenja Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštita podataka o ličnosti.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Elektrodistribucija Novi Sad raspored sahrana novi sad bez vode javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija JKP Vodovod i kanalizacija servisne informacije Republički hidrometeorološki zavod klinika za ginekologiju i akušerstvo jkp lisje elektrovojvodina Kać isključenja struje Vreme u Novom Sadu bebe raspored sahrana i ispraćaja vremenska prognoza novi sad servisne informacije novi sad isključenje vode RHMZ Isključenje struje štrand novosadsko porodilište Hitna pomoć betanija Vreme u Srbiji JGSP "Novi Sad" sahrane novosađani novorođenčad bez struje