Radosne vesti iz Betanije: Na svet stigla 21 beba!

Radosne vesti iz Betanije: Na svet stigla 21 beba!

U novosadskom porodilištu, od juče u sedam sati jutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

DEVOJČICE: Henrietta Kiss, Ljubica Pralica, Rada Kanban, Tatjana Petrović, Fetije Haziri iz Novog Sada, Jelena Nešović iz Sremske Kamenice, Nadica Bukvić iz Veternika, Vlatka Kukuruzović iz Futoga, Slađana Kačavenda iz Beške, Biljana Miloradov iz Zmajeva i Ivana Pejović iz Temerina.

DEČAKE: Jovana Krstić, Dragica Knežević-Pavlović, Jelena Kuzmanović iz Novog Sada, Vanja Mudri iz Sremske Kamenice, Sanja Banić iz Futoga, Milica Krkeljaš iz Bačkog Jarka, Dragana Milenovski iz Temerina, Milica Burai iz Siriga, Marija Anđelić iz Nove Gajdobre i Jelena Ćurčin iz Kule.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!

 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan