Radosne vesti iz Betanije: Od juče rođeno 26 beba!

Radosne vesti iz Betanije: Od juče rođeno 26 beba!

U novosadskom porodilištu, od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

BLIZANCE: (dečak i devojčica) Tijana Jević iz Novog Sada, (dečake) Andrea Sabo iz Srbobrana

DEVOJČICE: Jelena Juhas, Jasmina Radonjić, Brankica Marjanović, Teodora Lučić, Jasmina Pejanović i Jelena Torbica iz Novog Sada, Milijana Zelić i Maja Kočić iz Veternika, Olga Suslova iz Ledinaca, Maja Veličković iz Srpskog Miletića, Biljana Mandić iz Ljukova, Romana Sekulić iz Čuruga i Sanela Vajagić iz Temerina.

DEČAKE: Lana Kreštalica, Milica Popović, Nina Došen iz Novog Sada, Vladislava Jeličić iz Beočina, Svetlana Slavnić i Olgica Molnar iz Bačke Palanke, Ana Hajek iz Selenče, Milica Mladenović iz Mladenova i Sanela Koso iz Ostojićeva.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan